Mikor fog végre rendesen aludni?

Ez ilyen, majd lesz jobb ès rosszabb is :) mindig minden vàltozik az alvàsukban is. Kell idő, mire hozzàszoksz. Ilyen idős korban a 3 òra alvàs nem is rossz.
A lànyom hasfàjàs miatt este hattòl hajnal 2-ig ordìtott. Utàna is òrànkènt kelt. Napközben 30 perces alvàsai voltak.
Most 2 èves, most jutottunk el oda, hogy csak 2x kel èjszaka (ha nincs fogzàs, telihold)

Az én babám nappal szinte egyáltalán nem aludt fél óránál többet egy huzamban, éjszaka olyan 3-4. héttől (azt hiszem, mert olyan keveset aludtam ebben az időszakban, hogy teljesen összemosódik) már rászokott arra, hogy 10 és 2 között nem kel, de utána kezdte megint ezt a fél óránként kelést. Ha jól emlékszem, a 6. héttől kezdett javulni, akkor állt be neki az éjszaka, 9 körül elaludt, 2x kelt és 5-6 között ébredt. 6 hónaposan változott megint, most is 2x kel, de kb egy órával továbbalszik reggel.
Egyáltalán nem rossz ez így, ahogy a te babád csinálja. Ez ilyen, ezért mondják állandóan, hogy aludj, amikor ő is alszik, meg hazaér a férjed, egyből dobni az ő kezébe, hogy pihenhess. Fog majd javulni, ne aggódj.

Ez bunkózás.
De aki 1 hónap 3 óránkénti keléstől "berelhetem a szobám a dilihazba?" Így kivan, annál elgondolkodik az ember hogy ő mire számított?!
A dackorszaknál meg majd jön a "kérdés" h a hisztis gyereket megcsaptam, most bűntudatom van.

Tudjuk. Itt mindenki viccel, aki nem annak meg védekezés mellett csúszik be stb....
Nem értettem én sem a szó szoros értelmében a kifejezésedet (mert nyilván nem is tudsz szobát bérelni). Attól még 1 hónap után kivagy azon h 2,5-3 óránként kel egy csecsemő

Minden baba más. Lehet 1 hónap múlva már átalussza, de lehet 4 év múlva, valószínűleg közben valahol.
Nem tudunk ígérni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!