Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fog végre rendesen aludni?

Mikor fog végre rendesen aludni?

Figyelt kérdés
5 hetes, iszsz baba, aki max 2,5 orat alszik, úgy hogy kozben csititgatni kell, mert nyoszorog. Anyukák, akik ebben a cipőben vannak/ voltak lesz normális alvó a gyermekem? Vagy berelhetem a szobám a dilihazba? :D más anya is így érzi magát? 5 hete max 3 orat aludtam egyszerre..
2021. nov. 1. 04:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%

Ez ilyen, majd lesz jobb ès rosszabb is :) mindig minden vàltozik az alvàsukban is. Kell idő, mire hozzàszoksz. Ilyen idős korban a 3 òra alvàs nem is rossz.

A lànyom hasfàjàs miatt este hattòl hajnal 2-ig ordìtott. Utàna is òrànkènt kelt. Napközben 30 perces alvàsai voltak.

Most 2 èves, most jutottunk el oda, hogy csak 2x kel èjszaka (ha nincs fogzàs, telihold)

2021. nov. 1. 07:37
 12/23 grafno ***** válasza:
89%
Nekünk az elsö 1-2honapban szinte csak enni kelt fel es napi 16-20orat aludt amiböl szep lassan a nappali alvasbol egyre kevesebb lett. Ejszaka is csak 1x kelt fel enni utana aludt reggelig.
2021. nov. 1. 07:39
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
Szegény Kérdező, azért le ne harapjátok már a fejét. Persze, hogy hallotta, olvasta, hogy ez ilyen lesz, de teljesen más olvasni róla, meg megélni. Gondolom első baba, ugye? Persze, hogy lesz normális alvó, előbb vagy utóbb. Sajnos azt nem lehet megmondani előre, hogy mikor.Az első két gyermekem nagyon jó alvó volt. 6 hetesen átaludták az éjszakát, és soha nem zavarta őket a mozgásfejlődés, fogzás stb., nem voltak hasfájósak. 3 hetes a harmadik babám. Pont olyan mint a tiéd :). Én sem alszom többet 2 óránál egyben, és rohadt fáradt vagyok. Ráadásul itt a 2 nagyobb is... És csak azért nem bérelek szobát a diliházban, mert harmadik gyermek, és fel voltam készülve. Szóval kitartás, egyre könnyebb lesz!! Minden jót!
2021. nov. 1. 08:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám nappal szinte egyáltalán nem aludt fél óránál többet egy huzamban, éjszaka olyan 3-4. héttől (azt hiszem, mert olyan keveset aludtam ebben az időszakban, hogy teljesen összemosódik) már rászokott arra, hogy 10 és 2 között nem kel, de utána kezdte megint ezt a fél óránként kelést. Ha jól emlékszem, a 6. héttől kezdett javulni, akkor állt be neki az éjszaka, 9 körül elaludt, 2x kelt és 5-6 között ébredt. 6 hónaposan változott megint, most is 2x kel, de kb egy órával továbbalszik reggel.

Egyáltalán nem rossz ez így, ahogy a te babád csinálja. Ez ilyen, ezért mondják állandóan, hogy aludj, amikor ő is alszik, meg hazaér a férjed, egyből dobni az ő kezébe, hogy pihenhess. Fog majd javulni, ne aggódj.

2021. nov. 1. 09:10
 15/23 anonim ***** válasza:
73%
3 évig nem nagyon aludt a fiam 3 óránál többet. És ő a második gyerek. Mellett volt egy nagyobb, aki szintén néha ébredt. Most végre alszunk nagyrészt, de most várom a harmadikat. Nem számítok túl sok alvásra a következő 2-3 évben :D
2021. nov. 1. 10:32
 16/23 anonim ***** válasza:
45%

Ez bunkózás.

De aki 1 hónap 3 óránkénti keléstől "berelhetem a szobám a dilihazba?" Így kivan, annál elgondolkodik az ember hogy ő mire számított?!

A dackorszaknál meg majd jön a "kérdés" h a hisztis gyereket megcsaptam, most bűntudatom van.

2021. nov. 1. 11:09
 17/23 A kérdező kommentje:
A dilihazas dolog vicc volt, gondoltam vannak itt jó fej anyukak :D de hat mindenki más.
2021. nov. 1. 11:52
 18/23 anonim ***** válasza:
21%

Tudjuk. Itt mindenki viccel, aki nem annak meg védekezés mellett csúszik be stb....

Nem értettem én sem a szó szoros értelmében a kifejezésedet (mert nyilván nem is tudsz szobát bérelni). Attól még 1 hónap után kivagy azon h 2,5-3 óránként kel egy csecsemő

2021. nov. 1. 11:57
 19/23 A kérdező kommentje:
Csak fáradt vagyok, tudtam hogy ezzel jár, csak az érdekelt h ez mikor fog változni, mert jelenleg örökkévalóságnak tűnik a kiAlvatlansag.
2021. nov. 1. 11:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Minden baba más. Lehet 1 hónap múlva már átalussza, de lehet 4 év múlva, valószínűleg közben valahol.

Nem tudunk ígérni semmit.

2021. nov. 1. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!