Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány gyermeked van,és miért...

Hány gyermeked van,és miért pont annyi?

Figyelt kérdés
Kérlek indokold,köszönöm :)
2021. okt. 30. 21:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
81%

3.

2 terveztünk, de rákaptunk 🤪

Második után egyszerűen folyamatosan úgy éreztem,még nem egész a családunk, hiányzik valaki.

2021. okt. 31. 08:49
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

3.

A férjem 4-et akart, én 2-t, kompromisszumot kötöttünk. :)

2021. okt. 31. 09:56
 23/25 anonim ***** válasza:
73%

3.

2 volt a "terv".

Azt gondoltuk 2 gyerek számára tudjuk biztosítani az anyagiakat, 2vel tudunk annyit foglalkozni ami mindannyiunk számára megfelelő.

Másodszorra ikreink lettek. Nem bánom, de így anyagiakban nem a terveink szerint haladunk (nem tudunk havonta annyit félretenni nekik mint terveztük, és a házat is bővíteni akarjuk a +1 fő miatt)

2021. okt. 31. 14:23
 24/25 anonim ***** válasza:
79%

2.Szép kerek szám,ráadásul vegyesen vagyunk.Apának lett lánya,amire mindig is vágyott,nekem fiam én mindig azt akartam.

(Persze mindkettőt egyformán imádom <3)

Anyagilag is így rendben vagyunk,mindenki megkap mindent amire szüksége van bármiféle szűkölködés nélkül.

Nem hiszem,hogy szeretnék harmadikat,ha a párom akar akkor legfeljebb fontolóra fogom venni,de..jó eséllyel nem lesz több.Ki is kell hordani,ami fizikailag nekem mind a 2x megterhelő volt.

2021. okt. 31. 18:28
 25/25 anonim ***** válasza:
58%
2 jelenleg, úton a harmadik és utolsó. Mi ennyit álmodtunk meg, ennyi fér bele költségileg is.
2021. nov. 2. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!