Hány gyermeked van,és miért pont annyi?
Figyelt kérdés
Kérlek indokold,köszönöm :)2021. okt. 30. 21:34
11/25 anonim válasza:
Most várom a tizediket. Katolikusak vagyunk. Védekezni bűn, akárcsak az abortusz
12/25 anonim válasza:
Egy van, többet nem akarok, elég volt egyszer. 😂
13/25 anonim válasza:
Nulla. Nem is akarunk. Globális felmelegedés, rossz családi háttér, egészségügyi gondok, ezerszer átrágtam.
14/25 anonim válasza:
Eredetileg kettőt szerettünk volna.
Van 2 lányunk :) 8 és 5,5 évesek.
Aztán rájöttünk, hogy csak szeretnénk még egyet, így 1 év után össze is jött. Hamarosan érkezik a kisfiúnk.
15/25 anonim válasza:
#8 Mintha én írtam volna:)
Mi is 3-4 gyereket terveztünk és harmadjára ikreink lettek.
16/25 anonim válasza:
Egy. Lombikkal jött össze, én ezt nem szeretném mégegyszer. Ezen kívül, nincs az az isten hogy én mégegyszer végigcsináljam az első 2 évet, a nem alvást, a 0-24es készenlétet stb. Puding vagyok, tudok, meh nem egy született ősanya, de nekünk így jó.
17/25 anonim válasza:
1 es 1 is marad. En is puding vagyok 👌👨👩👧
18/25 anonim válasza:
2. Négyet terveztünk, de annyira sokat kellett várnunk az elsőre, hogy már nem fért volna bele időben.
19/25 anonim válasza:
Egy fiam és egy lányom van, de nagy korkülönbséggel (8 év). Nekünk így jó, nem akarunk több gyereket.
20/25 anonim válasza:
1 van. Mert még csak ő jött :D Szeretnék neki már tesót, de még várat magára.
Amúgy én is puding vagyok, de annál jobban vágyom az újabb babára, hogy ez zavarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!