Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ezek jó nevelési...

Szerintetek ezek jó nevelési módszerek? Előre írom hogy nem vagyok anyuka csak szeretnék rá készülni hogy hogyan tudnék jól felnevelni egy gyereket.

Figyelt kérdés

Olyan válaszok nem érdekelnek hogy "te inkább ne is legyél anyuka" mert nem hiába tettem fel a kérdést, tanulnék....

1. Nagyon kiskorában elkezdeni megtanítani hogy nem a szánkba vesszük az egész sajtot és nyálazzuk össze hanem vágunk belőle egy darabot és úgy.

2. Ha kiönt valamit, segítek neki a kezével és egy ronggyal hogy el takarítsa maga után.

3. Idősebb korban: Muszáj megenni az ételt, ha nem eszi meg, nem kap mást ( nem lesz finnyás) én is így nevelkedtem és mindenevő is lettem.

4. Ha 3x rá szólok erőteljesen hogy mit ne csináljon és akkor sem figyel rám, kap egy kicsit a popsijára. ( hogy oldanátok ezt meg máshogy más módszerrel?

5. Büntetések? Szobafogság? Milyenek vannak még?

6. Először tanuljon,utána játszhat,addig nem telefonozhat,nem tévézhet csak miután kész minden

7. Ha oltásra kell menni vagy valami ijesztő dolog fog történni meglepni azzal hogy utána megyünk mekibe vagy valahova amit szeret.

8. Ha suliban jó jegyet kap, azzal jutalmazni hogy mindig kap egy ajandekot,minden jó jegy után.

2021. okt. 29. 07:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
50%
Előre gyártja magának a problémát és az idegeskedni valót, megsértődik a semmin, hülyeségeken pörgeti magát. Szuperanyu material, grat.
2021. okt. 30. 15:28
 32/32 anonim ***** válasza:
73%
Elképzeléseid lehetnek, a gyereked majd úgyis minden felülír…
2021. okt. 30. 21:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!