Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történt 1 éves Kislányommal...

Mi történt 1 éves Kislányommal? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Eddig átaludta az éjszakát, most pedig kb. 2 hete újra felébred és enni kér. Próbáltam síni hagyni, hátha csak rosszat álmodott vagy vmi, de tényleg éhes volt, mert simán megevett 200-230ml tápot. Ez azóta is így van. Gyakorlatilag mindegy, hogy mennyit eszik este, ugyanúgy kel / vagy nem kel éjjel. Lehet hogy már váltani kell 3-as tápra, mert a 2-es nem elég tápláló Neki?

Amúgy nem zavar, hogy kelni kell éjjel, csak nem értem.

Köszi előre is a válaszokat!

2010. szept. 3. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Válts tápit.
2010. szept. 3. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
egy éves kor felett már az 1 éves kor feletti tej ital kellene, de csak reggel és este, kiegészítő táplálékként. Azért lehet éhes mert napközben nem visz be elegendő és megfelelő kalóriát. Megfelelően eteted napközben? 5 szilárd étkezés, hús, gyümölcs, zöldség, szénhidrát, stb..
2010. szept. 3. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
3as tápra már 8 hónapos korban váltani kellett volna.Mit vacsizik még,vagy késő du.miket eszik.Simán lehet hogy éhes.
2010. szept. 3. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem miért kínáltad meg éjjel tápszerrel?
2010. szept. 3. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Normálisan eszik, sőt az esti szilárd étel elég kiadós és CH-dús. A védőnőm azt mondta, hogy 1 éves korig nyugodtan mehet ez a táp (8-án tölti az elsőt), de mondjuk ő eddig se adott jó tanácsokat. Akkor megpróbálom a 3-t.

Miért kínáltam meg?? Hát mert nem hiszti volt, hanem rendes sírás. Miért, hagynom kellett volna éhezni?

2010. szept. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!