Kislányommal du. Sétáltunk. Nem öltöztettem túl. Megfázhatott szerintetek? Részletek lent.
Semmi baj a gondossággal, ez mindenkivel megeshet, kedves utolsó. Nincs röntgenszemünk és nem látunk át a kabáton... :S
Kérdező, sajna nem tudom megmondani, ha beteges, akkor esélyes egy náthára. Mindenesetre menj elébe, tartsd melegen, itass vele teát citrommal, mézzel, csinálj neki forró fürdőt.
Remélem,ráadásul be volt egy kis plüss pléddel takarva de úgy gondoltam 13 fokban nem adok rá kesztyűt.
Silány lelked lehet a gondos anya megjegyzéseddel.Én azt mondom mindenki csak ennyire legyen gondos mint én legalább...Nem bikiniben vittem sétálni,szánalmas egy megjegyzés volt,nekem ez eszembe sem jutna!Mindent megteszek a gyerekemnek/gyerekemért ami erőmből telik!Utálom az ilyen hozzászólásokat és ez nem is válasz!A többieknek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!