Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 3 és fél hónapos.3napj...

Kisfiam 3 és fél hónapos.3napja esténként nagyon nyügös vajon a foga lehet? állandóan cicizne és rágna.

Figyelt kérdés
Arra is gondoltam,hogy estleg nem elég a tejem de 700g-ot hízott 28 nap alatt.Nem tudom mi lehet a baj de én a fogra tudok gondolni.Mit adhatok neki,hogy ne fájjon?
2008. dec. 12. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenre ne is gondolj hogy nem elég a tejed! Elég lesz, ahányszor kéri, annyiszor add neki, ne törődj semmivel!!!!!! Biztos a foga, és ez eltarthat jó sokáig. Vegyél puha rágókákat. Nekünk a Dentinox gél vált be. Be kell dörzsölni az ínyét, van benne egy pici Lidocain, és ez valamelyest csillapítja.
2008. dec. 12. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 4.5 hónapos, és ugyanez a helyzet. A nyála is sokat folyik, plusz amit leírtál. Elvileg már lehet a foga, próbáld meg alul kitapintani az ínyét, hátha érzel már valamit (persze, ez hetekig eltarthat, állítólag). Kitartás, és próbálj meg hűthető rágókát adni neki, az nekünk bejött.
2008. dec. 12. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget asszem felrakom a borostyán láncot is.üdv
2008. dec. 12. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Plussz még jön az esős idő is, és telihold is volt... nálunk ugyanez a helyzet 4,5 hónaposan!
2008. dec. 12. 16:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Különben lehet az idő és a front.mert bár tényleg jön a fog de csak akkor nyügös ha borús az idő.
2008. dec. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!