Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nyűglődik esténként 7...

Miért nyűglődik esténként 7 hetes kisfiam? Semmi sem jó neki, állandóan sír meg egyfolytában szopizna, de mikor odaadom neki a cicit, kiköpi. Kézről-kézre jár, de az sem elég.

Figyelt kérdés

Este 7 órától 11-ig eltart ez az időszak. Talán a reggeli 3in1 kávém ilyenkor "bántaná"? Egésznap el van egyébként, csak este ilyen nyűgös.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2008. okt. 26. 11:42
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként kb. 2 hete van így, és már régebb óta kávézom.
2008. okt. 26. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
nemtudom hogy miert viselkedik igy de nalunk is ugyan ez van,pedig en nem is kavezom.udv.8hetes kisfiu anyukaja
2008. okt. 26. 11:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány fok van a szobában? Nem lehet, hogy túl melege van? Kb. két hete van fűtésszezon!
2008. okt. 26. 11:56
 4/7 A kérdező kommentje:
22 fok van átlagosan, csak fürdetéshez csinálok 23-24-et.
2008. okt. 26. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne aggódj , nálunk is ez ment kb 2,5 hónapos koráig.Tiszta ideg voltam mire jött az este és valószinüleg ezt ö is megérezte.A fürdés után csak orditott ok nélkül.Sehogy se volt jó neki már elvittem orvoshoz is , de semmi baja nem volt szerencsére.

Azt tudom tanácsolni , ha jól halad a súlyán és ahogy irod egész nap minden oké- kitartás ki fogja nőlni.

Valószinü igy dolgozza fel a napi eseményeket és a fáradságtól nem tud elaludni.Lehet a pocija is fájhat.Gondolj arra ,ha ma 3 órát volt nyügös , holnap már csak 2óra 50 percet lesz s igy fog napról napra kevesebbet nyüglődni.Próbálj pozitivan hozzá állni a dologhoz.

Dajkáld , ringasd érezze , hogy szereted és szurkolok nektek , hogy mihamarabb túl jussatok ezen az állapoton , mivel tudom milyen rossz volt nekünk is.

2008. okt. 26. 12:04
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2008. okt. 26. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:

mi 6 hetesek vagyunk, kb 2 hete megy nálunk is ez. én úgy tudom, h most alakul ki az emésztőrendszerük és nehezen tudják feldolgozni még a tejet. kb 3 hónapig ez lesz. nekünk már most kezd jobb lenni, bár változó ez is. számít h én mit eszem az is. érezze a szeretetet, bár semmi nem jó valóban. nálunk apa hasán szokott aludni ilyenkor. megnyugszik és együtt alszanak a köv szopiig. utána már alszik rendesen. van a dm -benegy hasmaszírozó krém, ami lazítja és segíti az emésztést. nekünk bevált!! nagyon szereti

5 hetes kórtól használható!

sok sikert

2008. okt. 26. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!