Mikortól vittétek mindennap sétálni a babát?
Csak az a baj,hogy valaki hiába lakik családi házban,nem viszi ki a gyermeket,csak heti 1 alkalommal,mert hideg van
Hány ilyen van sajnos,pedig a gyereknek szüksége van rá,ha pici,ha nagy
A nagyobbik gyermekem 4 éves,és van egy anyuka az oviba,aki kerek perec megmondta max egy órát lehet kint a gyermeke,télen nyáron,és ügyelni kell még arra is,hogy ne játszon a többi gyerekkel..ne hogy elkapjon valami betegséget
Most az apukát behivatták,hogy vigye a feleségét pszichológushoz,mert ez beteges
22!
Nagyon helyes! Még időben vegyék észre az ilyet. Nehogy a gyerek szívja meg az anyuka bajait...
Nálunk soha nem volt olyan, hogy minden nap lementünk volna. Ha extra hideg, vagy nagyon esős idő volt, nem mentünk. Ha nem volt kedvem egyedül lehúzkodni a második emeletről, szintén nem mentünk. És sokszor voltam olyan szinten kialvatlan, hogy erőm nem volt hozzá. Átlag a heti 7 napból így 4-5 alkalommal szoktunk menni.
Amúgy amennyire vissza tudok emlékezni, a születése utáni első 3 hétben én sem vállalkoztam rá, hogy egyedül lépcsőzzek vele. És az nem is császár volt, hanem hüvelyi szülés.
A pici babádnak ennyi idősen az is elég, ha rendesen szellőztetsz, vagy kicsit az erkélyen vagytok. Most az, hogy te minél előbb felépülj, sokkal fontosabb, mint a napi séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!