Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól vittétek mindennap...

Mikortól vittétek mindennap sétálni a babát?

Figyelt kérdés
3 hetes a fiam, császárral született. Eddig csak párszor vittük el sétálni, amikor a férjem tudott segíteni lecipelni a babakocsit (első emeleten lakunk). Nem érzem késznek magam arra hogy egyedül lecipeljem, sétáljunk, majd felcipeljem ( a férjem szabin volt egy darabig akkor tudott segíteni). Közben meg lelkifurdalásom van, mert tudom hogy szüksége lenne a friss levegőre.
2021. okt. 26. 17:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Kb. 1 hetes korától.
2021. okt. 26. 17:38
 2/24 anonim ***** válasza:
49%

2 hónaposan.Téli baba,nem éreztem fontosnak,hogy a minuszokban kint csoszogjak vele..

Bőven elég volt orvoshoz menni vele,plusz amúgy is sokat szellőztetek én nem bírom azt a max 21-22 fok feletti hőmérsékletet.

2021. okt. 26. 17:39
 3/24 anonim ***** válasza:
73%

Alatti*

Nekem sok már sokszor a 22 fok is,meleg.>

2021. okt. 26. 17:40
 4/24 anonim ***** válasza:
65%
2 hónapos kora óta, előtte csak ha a férjem is ráért, kb heti 2x. Én egyszerűen féltem elindulni vele egyedül. Kicsit nehezen rázódtam bele az anyaságba, mondjuk ki.
2021. okt. 26. 17:54
 5/24 anonim ***** válasza:
76%

Júliusban született, 1 hetes korától.

Én is szenvedek a babakocsi témával, en a kocsiban hagyom a kerekeket meg a mózest.

Leszáguldok, osszerakom, az ajtó előtt hagyom.

Gyereket felöltöztetem meg magamat is és ölben leviszem.

Vissza már trükkösebb, felcipelem az alvó gyereket a mózeskosárban, aztán leszáguldok hogy elrakjam a vázt. Ha a mózes fent marad, masnap akkor viszem le, amikor száguldok a kerekekér.

Szerencsére nemsokára költözünk kertes házba 😅

2021. okt. 26. 17:56
 6/24 anonim ***** válasza:
85%
1 hetes korától. A pincelejáróhoz volt láncolva. A házban megbeszéltem. De legtöbbször mégis magamra kötve mentünk eleinte rugalmas kendőben majd szövöttben, majd csatos hordozóban.
2021. okt. 26. 18:09
 7/24 anonim ***** válasza:
16%
Soha
2021. okt. 26. 18:31
 8/24 anonim ***** válasza:
84%

Első fiam esetén nagyjából 1-2 hónaposan jött össze a napi séta. Mi a másodikon laktunk lift nélkül.

Családi házban hamar sétáltunk sokat. Nyilván kimarad néha egy nap, de amúgy sokszor megyünk.

Én értem a te dilemmádat, császárosan én se tudtam volna emelni a kocsit, szerencsémre az első nem császáros volt. A második császáros volt és 2 hónap legalább kellett hogy normálisan fel tudjak ülni, nem hogy babakocsit emeljek…

2021. okt. 26. 18:46
 9/24 anonim ***** válasza:
82%
2 hetes korától.
2021. okt. 26. 19:20
 10/24 anonim ***** válasza:
85%
Kb. a 3. naptól mentünk, de csak a férjemmel. Kora esti közös séták voltak. Még tesze-tosza voltam kicsit, mit hova teszek, mennyire takargatom, hogy rakom össze a kocsit stb. Jó volt, hogy ott volt és megbeszéltük a dolgokat, röhögtünk magunkon, stb. Elmúlt 1,5 hónapos amikor már éreztem az erőt és energiát (mi is lépcsőzünk), hogy nekiinduljunk egyedül is, aztán ahogy belejöttünk már autóval is mentünk kettesben ide-oda.
2021. okt. 26. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!