Mikortól vittétek mindennap sétálni a babát?
2 hónaposan.Téli baba,nem éreztem fontosnak,hogy a minuszokban kint csoszogjak vele..
Bőven elég volt orvoshoz menni vele,plusz amúgy is sokat szellőztetek én nem bírom azt a max 21-22 fok feletti hőmérsékletet.
Alatti*
Nekem sok már sokszor a 22 fok is,meleg.>
Júliusban született, 1 hetes korától.
Én is szenvedek a babakocsi témával, en a kocsiban hagyom a kerekeket meg a mózest.
Leszáguldok, osszerakom, az ajtó előtt hagyom.
Gyereket felöltöztetem meg magamat is és ölben leviszem.
Vissza már trükkösebb, felcipelem az alvó gyereket a mózeskosárban, aztán leszáguldok hogy elrakjam a vázt. Ha a mózes fent marad, masnap akkor viszem le, amikor száguldok a kerekekér.
Szerencsére nemsokára költözünk kertes házba 😅
Első fiam esetén nagyjából 1-2 hónaposan jött össze a napi séta. Mi a másodikon laktunk lift nélkül.
Családi házban hamar sétáltunk sokat. Nyilván kimarad néha egy nap, de amúgy sokszor megyünk.
Én értem a te dilemmádat, császárosan én se tudtam volna emelni a kocsit, szerencsémre az első nem császáros volt. A második császáros volt és 2 hónap legalább kellett hogy normálisan fel tudjak ülni, nem hogy babakocsit emeljek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!