Mikortól vittétek mindennap sétálni a babát?
1 hetes korától, a téliekkel 2 hetes koruktól.
Nekem kell a napi séta.
De nincs lépcső, sem császár.
Nincs terasz?
kb másfél hetes korától egészen a múlt hétig, amikor bölcsis lett...
babakocsiban aludt napközben mindig is (kivéve, ha nagyon rossz volt az idő).
Ne érezd rosszul magad, felesleges túlzottan megerőltetned magad! :)
Elég, ha kinyitod az ablakot, átszellőzteted a lakást. Majd mentek sétálni, amikor lesz segítséged. Később meg menni fog egyedül is.
Esetleg az még opció, hogy hordozókendővel felkötöd magadra és picit úgy sétálok lent, amíg bírod.
Fiammal kb 2 hetesen. 1 hetesen vittem ki először az udvarra, 1 hét volt a szoktatás, utána minden nap a délutáni alvás 1 óra séta volt.
Ma 4 hetes a lányom, 5.nap vittük ki először, 1 hetes kora óta sétálunk.
Kb 2 hetesen.
De ez szerintem az időjárástól is függ. A miénk augusztusi, úgy könnyű. Ilyenben, mint a mostani, 3 fokos vacak, nem is tudom, hogy csináltuk volna.
Egy 3 hetes babánál még ne vonj le messzemenő következtetéseket. Nagyon sokat változnak.
10 perc alvás egyébként nem rossz ebben a korban... ez kemény periódus..
Decemberben született,és 1 hetes korától vittük,persze jött a férjem velünk
Egyedül 1 hónapos korától,minden nap
Azóta is
22 hónapos,egy kezemen meg tudom számolni,hogy hányszor nem mentünk
Utolsó vagyok,hozzáfűznék még annyit,hogy a kislányom soha nem volt beteg,kopp kopp
A barátnőm,aki a széltől is óvja kislányát,minden hónapban beteg,taknyos,lázas
Még nyáron is sajnos lázgörcsöt kapott
Még most nincs is annyira hideg,és le sem viszi a gyermeket,és megy egész nap a hiszi,nem alszik a kislány
Barátnőm anyukája szerint ez a lustaság,nincs kedve a gyermeket levinni sétálni
Kislányom ugy lefárasztja magát,hogy este szó szerint kidöl,alszik reggel 8ig
Déltől meg 3ig,jó alvó
Ennek tudom be,hogy levezeti az energiáit,és hiszti sincs annyi,mint egy bezárt,kalitkában lévő gyermeknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!