Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól vittétek mindennap...

Mikortól vittétek mindennap sétálni a babát?

Figyelt kérdés
3 hetes a fiam, császárral született. Eddig csak párszor vittük el sétálni, amikor a férjem tudott segíteni lecipelni a babakocsit (első emeleten lakunk). Nem érzem késznek magam arra hogy egyedül lecipeljem, sétáljunk, majd felcipeljem ( a férjem szabin volt egy darabig akkor tudott segíteni). Közben meg lelkifurdalásom van, mert tudom hogy szüksége lenne a friss levegőre.
2021. okt. 26. 17:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
Kb 1 hetes koruktól mentünk minden nap (császár, de kertes ház, a bejárat előtti 8 lépcsőfokon simán elmentem a babakocsival).
2021. okt. 26. 19:29
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
Téliek, ez hozzátartozik, nyáron biztos nem mentem volna frissen műtve minden nap.
2021. okt. 26. 19:36
 13/24 anonim ***** válasza:
63%

1 hetes korától, a téliekkel 2 hetes koruktól.

Nekem kell a napi séta.

De nincs lépcső, sem császár.

Nincs terasz?

2021. okt. 26. 19:59
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

kb másfél hetes korától egészen a múlt hétig, amikor bölcsis lett...

babakocsiban aludt napközben mindig is (kivéve, ha nagyon rossz volt az idő).

2021. okt. 26. 20:17
 15/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor elég változó :) lassan azért megpróbálom valahogy megoldani, nekem is jót tenne egy kis kimozdulás. Erkélyünk van, de sajnos ott nem alszik, ha a babahordozóban bealszik a kocsiban és utána az erkélyen hagyjuk kicsit, 10 perc alatt felébred. A mózessel se sikerült eddig megbarátkoztatni :(
2021. okt. 26. 20:18
 16/24 anonim ***** válasza:
66%

Ne érezd rosszul magad, felesleges túlzottan megerőltetned magad! :)

Elég, ha kinyitod az ablakot, átszellőzteted a lakást. Majd mentek sétálni, amikor lesz segítséged. Később meg menni fog egyedül is.

Esetleg az még opció, hogy hordozókendővel felkötöd magadra és picit úgy sétálok lent, amíg bírod.

2021. okt. 26. 21:11
 17/24 anonim ***** válasza:
70%

Fiammal kb 2 hetesen. 1 hetesen vittem ki először az udvarra, 1 hét volt a szoktatás, utána minden nap a délutáni alvás 1 óra séta volt.

Ma 4 hetes a lányom, 5.nap vittük ki először, 1 hetes kora óta sétálunk.

2021. okt. 26. 21:14
 18/24 anonim ***** válasza:
53%

Kb 2 hetesen.

De ez szerintem az időjárástól is függ. A miénk augusztusi, úgy könnyű. Ilyenben, mint a mostani, 3 fokos vacak, nem is tudom, hogy csináltuk volna.

Egy 3 hetes babánál még ne vonj le messzemenő következtetéseket. Nagyon sokat változnak.

10 perc alvás egyébként nem rossz ebben a korban... ez kemény periódus..

2021. okt. 26. 23:41
 19/24 anonim ***** válasza:
57%

Decemberben született,és 1 hetes korától vittük,persze jött a férjem velünk

Egyedül 1 hónapos korától,minden nap

Azóta is

22 hónapos,egy kezemen meg tudom számolni,hogy hányszor nem mentünk

2021. okt. 27. 14:51
 20/24 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó vagyok,hozzáfűznék még annyit,hogy a kislányom soha nem volt beteg,kopp kopp

A barátnőm,aki a széltől is óvja kislányát,minden hónapban beteg,taknyos,lázas

Még nyáron is sajnos lázgörcsöt kapott

Még most nincs is annyira hideg,és le sem viszi a gyermeket,és megy egész nap a hiszi,nem alszik a kislány

Barátnőm anyukája szerint ez a lustaság,nincs kedve a gyermeket levinni sétálni

Kislányom ugy lefárasztja magát,hogy este szó szerint kidöl,alszik reggel 8ig

Déltől meg 3ig,jó alvó

Ennek tudom be,hogy levezeti az energiáit,és hiszti sincs annyi,mint egy bezárt,kalitkában lévő gyermeknek

2021. okt. 27. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!