S. O. S! Milyen ételek adhatóak, illetve mit kerüljek 13 hónapos lázas, hasmenéses kislányomnál?
na folyt köv..csak nem akartam,hogy kitörölje,amit idáig írtam...,mert nagy szokása... :)
Viszont a smectát úgy gondoltam,hogy majd tápszerben feloldom,és úgy odaadom,de most nagy gondban vagyok,hogy hogy fogom neki odaadni,hogy le is csússzon neki...
De szerintem egy kis banánt összetörök neki,és belekeverem,mert a banán a kedvence...
Amúgy az a pro-kid is jó lenne a hasfogásra,de csak napi 1-et lehet adni neki,és mivel a vacsiját nem ette meg,így kénytelenek voltunk ügye az éjjeli vizébe keverni,és azt itta egész éjjel...,szóval csak este kaphat megint,így marad a smecta.. Na de nekem is jó volt annó,meg a páromnak is,úgyhogy csak jó lesz neki is! Legalább is nagyon remélem!
Ja..!!! -és nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat is!!!
Nagyon aranyosak vagytok,hogy ilyen gyorsan segítetek nekünk!!!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm!!!!
További kellemes napot minden segítőkész anyunak!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!