Hogy lehetne 10hós fiamat leszoktatni az éjszakai evésről?
Figyelt kérdés
A nagy melegekben éjszaka sűrűn felkelt és csak tápszerrel aludt vissza.Nappal is keveset evett.Most sem tudok rajta változtatni nappal alig hajlandó enni ezért éjszaka 2-3alkalommal felkel és ha nemadok neki enni nem alszik vissza.Hogyan lehetne megforditani,hogy nappal egyen?2010. szept. 3. 01:49
1/3 anonim válasza:
adjal neki tapszer helyett vizet az egyik etetesnel ejjel, telitodik a pocija, de reggel ehes lesz
2/3 anonim válasza:
irtad h keveset eszik nappal.hát valószínü ez a gond.próbálj meg neki még 1 étkezést beiktatni.ha keveset is eszik akkor már annyival többet evett aznap.a kisfiam is 3x kelt éjjel enni.este a vacsi elött 1-1,5 órával adtam neki főzeléket.ahogy bevezettem azonnal látható volt a változás.a szokott éjféli ébredés kimaradt majd szépen lassan(kb 2 hét)átaludta az éjszakát.igaz reggel amint felébred kéri a kakaót,de legalább már végigalussza.11 hónapos koráig kelt enni.
szerintem próbálj meg neki egy étkezést beiktatni még.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat már próbáltam többször etetni határozotan elutasitja ha éjszaka nem kakaót vagy tápszert kap nem alszik vissza csak hisztizik.Már gondoltam rá kellene hagyni a hisztit,de akkor felkölti a tesót is.
2010. szept. 4. 05:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!