Hány évesen lett saját lakásotok? Mi most albiban vagyunk, kisfiunk 1,5 éves. De most hazapakolunk anyáékhoz, mert ott bírunk félre tenni.
Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 22:24
1/40 A kérdező kommentje:
Amint lehet, veszünk egy lakást.
2010. szept. 2. 22:24
2/40 anonim válasza:
Hát majd úgy 50 évesen lesz a sajátom.
3/40 anonim válasza:
Én 22 voltam, a férjem 27, mikor lett egy icipici, önkormányzati amit később meg tudtunk venni nagyon olcsón. (ez 1990-ben volt, tehát nem most). A mostani lakásunk, amiben lakunk, már nagy, kényelmes, mi magunk építettük (megvettünk egy tetőteret), addigra 29 és 35 évesek lettünk. A gyerek eztán jött 3 évvel.
4/40 anonim válasza:
19 évesen. Most 21 vagyok és tervbe van egy kisbabó
5/40 anonim válasza:
Mi most veszünk. Én 31 éves vagyok, a férjem 36.
A kisfiunk 2 éves lesz decemberben. Mióta megszületett anyumnál laktunk. Jól gondoljátok meg, hogy a szülőkkel együtt akartok-e lakni. Nem jó. Ez az én véleményem.
6/40 anonim válasza:
15 éve élünk Bp-en egy családi házban, előtte a nagymamám lakott itt, de tulkápp az szüleim vették, ebben a házban van az üzletük 20 éve.
Párom 22 én 23 éves volt/am, amikor ideköltöztünk, 2 gyerekünk (10 és 1,5) ide született
7/40 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, az igaz, hogy nem jobb megoldás, de így tudunk spórolni. Albiba esély sincs rá. Egyébként nagyon jó a viszonyunk, a páromat is szeretik.
2010. szept. 2. 22:34
8/40 A kérdező kommentje:
22.31-nek szólt a komment.
2010. szept. 2. 22:34
9/40 anonim válasza:
Én 24, párom 26 volt (ennek 4 éve), de javarészt hitelre
10/40 anonim válasza:
18 leszek és önálloan (egyik haverral) keresek albérletet mert a kolesz nem megoldható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!