Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Penészedik a lakásotok, babás...

Penészedik a lakásotok, babás anyukák?

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve! Penészes a lakás, és itt kell neveljem a babámat! El akarjuk adni feltétlenül, nincs más megoldás, de ahhoz előbb eladhatóvá kell tenni, ugyanis csak félig van kész, ahhoz pedig jó sok pénz kellene. Eddig nem volt ennyire penészes, de mióta 3 hónapja megvan a babám, állandóan ölöm a penészt valahonnan. Másnál is penészedik a lakás? Remélem, nem lesz a kicsinek baja. Most is sétál az apjával, én meg vasárnap este takarítok, mint egy hülye :(
2010. ápr. 25. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekünk is volt gondunk, még a tapétát is leszedtük a falról, mert alatta meggyűlt a penész. A bútort el kellett húzni a faltól. Nyáron semmi gondunk, de ősztől tavaszig szenvedünk vele. Szavó nagyon bevált, de írtó büdös, egyszerre csak egy szobát lehet vele csinálni, mert nagyon mérgező.

Amúgy rend van, takarítok, szellőztetek rendszeresen, frissen felújított lakásról van szó, (még mielőtt valaki azt hinné, hogy koszban élünk) :)

2010. ápr. 25. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi is Szavózunk rendszeresen...:( Amúgy rendmániás vagyok!
2010. ápr. 25. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagyon érdekes a helyzet. Ikerházban lakunk, full egyforma a két lakás, a miénken egy penészfolt sincs, a szomszédék meg őrjöngenek az örökös penészedéstől. Szoktunk is vicceskedni velük, hogy esz a penész benneteket :)
2010. ápr. 25. 20:11
 4/9 A kérdező kommentje:
a mi házunk ugyan régi, de rend van itt is. Télen átrendeztük a szobát, viszont még csak ez az egy szoba lakható, a földszinten, ezért a baba miatt nagyon nehezen lehet szellőztetni, mert nincs hova tegyem addig. Főleg, hogy eddig tél volt, eső és rossz idő. Mostmár talán jobb lesz a helyzet. Alig várom, hogy felköltözzünk az emeletre.
2010. ápr. 25. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi társasházban lakunk és most újítottuk fel a lakást mielőtt megérkezett a baba.Mégis penészedik a fal és rettenetes a szaga.Leszedtük a friss tapétát és át lett szigetelve az egész lakás de ez is csak ideig-óráig volt jó.Borzasztóan bánt mert az hihetik hogy koszos vagyok holott a közvetlen környezetem szerint belőlem él a helyi DM a tisztítószerek vásárlása végett:))
2010. ápr. 25. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ultra Szavó nálunk leölte egy 2 hónapja,azóta nincs,most már sokat lehet szellőztetni,meg kiteregetni szerencsére
2010. ápr. 25. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Majd írok én is - holnap, csak most már fürdetünk, etetünk.
2010. ápr. 25. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:
2évvel ezelött mi is a penészt öltük állandóan.De behőszigeteltük a házat,nyilás zárót cseráltünk,csak a fürdőben teregetünk és nem jött elő sehol.
2010. ápr. 25. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:

nállunk is van penész sajnos. most vettem észre, télen nem volt gond mert fütöttünk rendesen és nem jött elő, de miota nincs olyan nagy hideg és nem fütök annyit előjött. na meg a rossz idő miatt nem tudotam eddig rendsen szellőztetni. mondjuk nállunk van egy nagy akvárium ami párologtat, meg benn száritottam- ez már kikerült szerencsére.

épp azon tanakodtunk párommal h hogy lehet rendbetenni ez a penész dolgot - és a fura h csak egy szoba olyan a töbi meg nem. de ezt a szavot akkor kiprobáljuk asszem meszelés előtt.

ja egyébként nállunk is rend van és tisztaság - még mielött valaki félreértené.

ja meg még a fürdőnk olyan , ott le szoktam fujni hipoval hamar eltünteti, de sajnos nem véglegesen.

2010. ápr. 25. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!