Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem szeret a saját gyerekem? 😥

Nem szeret a saját gyerekem? 😥

Figyelt kérdés
Amikor felveszem löki el magát a kezeivel. Ha nem fognám szinte kiugrana a kezemből. Néha lábbal is csinálja. A másik meg szoptatás közben fújtatva szuszog, idegesnek tűnik. Mi baja van? Mit rontok el? Már minden nap sírok h milyen szar anya vagyok. 😥 3 hetes 5 napos.
2021. okt. 21. 09:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Jajj, dehogy. Böfiztetni próbáltad már?
2021. okt. 21. 09:22
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Nyugodj meg. Lehet hogy érzi a feszültségedet és ez őt is feszültté teszi. Vagy éppen fáj valamije. Az apukájával is ezt csinálja?

Mikor megy hozzátok legközelebb a védőnő?

2021. okt. 21. 09:32
 3/13 A kérdező kommentje:
2es Igen vele is ezt csinálja. Ő vette észre azóta figyelem én is. Mert én eddig máshogy fogtam. Nem így függőlegesen vagy hogy hívják ezt.
2021. okt. 21. 09:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém akkor csinált ilyen lökdösődést, ha azt akarta, hogy sétálgassak vele. Mondtam is, hogy olyankor "sarkantyúz" engem :)

Szoptatás közben meg vagy nem kap rendesen levegőt, vagy elindul a bélmozgása, vagy türelmetlen, mert lassan jön a tej...

Nem hiszem, hogy egy egy hónapos baba nem szeretné az anyukáját, vagyis inkább ne igényelné a közelségét, tudatos érzelmi manipulálás meg még nagyon sokáig nem játszik náluk, hisz nem ennyire bonyolultak, így valószínűbb csak te képzeled ezt bele.

Nem lehet, hogy depressziós vagy ("baby blues")? Nincs folyton sírhatnékod, nem vagy dühös mindenkire meg van világvége érzésed, miközben hibáztatod magad mindezekért, hogy nem kellene ilyennek lenned? Mert ha igen, az biza a hormonok miatt van. Pont ugyanolyan "hiszti", mint amilyen menzesz előtt szokott lenni, csak hosszabban. Pláne rátesz egy lapáttal, ha sokat vagy egyedül és nem tudsz aludni.

2021. okt. 21. 09:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, simán vagy nem szereti ezt a testhelyzetet, ha csak ebben csinálja. Okozhatja valami izomfeszesség (gyerekorvos kérdezzétek), ha így mindig kényelmetlen neki. Vagy csak messzebbről akarja látni az arcodat és kitámaszkodik. Én nem magyaráznék bele ilyet, hogy nem szeret.
2021. okt. 21. 09:49
 6/13 A kérdező kommentje:
5 Lehet igazad van. Most az elöbb ilyen félig fekvő ülő helyzetben voltam és úgy volt a mellkasomon hason és felnyomta a két kezével magát és úgy nézegettük egymást. 😃 Lehet állva is ezt próbálja amikor fogom
2021. okt. 21. 10:15
 7/13 Derjaderja ***** válasza:
100%

Bennem is izomtónus zavar vagy legalábbis az izomtónus szabályozásanak éretlensége merül fel.

Nekem is feszített hátra a lányom, nem jól tudtam emiatt kendőbe tenni az elején. A neurológus gyerekorvosunk azt mondta, hogy az első hetekben lehet ilyen, és a vizsgálatakor minden rendbe volt. Ki is nőtte pár het alatt

2021. okt. 21. 10:47
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Egy 3 hetes gyerektől milyen szeretetet vársz, kérdező? Tudom, hogy hormonok, de ne csinald már. Ha valami szokatlant, furát tesz, akkor azon gondolkodj, hogy segíthetnél neki, és ne faragj belőle érzelmi kérdést azonnal, hogy jujuj, nem is szeret. Hát nem, neki testközelre, anyatejre és épelméjű gondozóra van szüksége, és nem varható el tőle kb semmi. Nekem is izomfeszesség volt az első gondolatom, illetve hasfájás.
2021. okt. 21. 10:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem izomtónus probléma volt az első gondolatom, ahogy olvastam, amit írtál. Nézesd meg a gyerekorvossal szerintem.
2021. okt. 21. 12:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, kérdező, egy 3 hetes baba MÉG NEM szeret. Nem is képes rá, még nem nyílt ki az értelme annyira. Nem is kell, nem az a dolga most.

Neked kell felnőttként viselkedned! És nem hisztizni.

2021. okt. 21. 12:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!