Egy két hós babával vajon hogy lenne könnyebb a karácsony: ha mi utazunk el egy napra anyósékhoz (kb. 2 óra az út), vagy ha ők jönnek ide két napra? :D
Ha ti mentek egyetlen napra akkor egyrészt nem neked kell vendégül látni őket (ami hatalmas terhet vesz le a válladról,egyszerűbb 2 főre főzni mint oda villantani egy 4 fős karácsonyi vacsorát desszertel meg mindennel csecsemő mellett,2 napot maradnak tehát 2 napra legyen étel..),másrészt csak 1 napról van szó.
Nem tudom mennyire vagy jóban az anyóssal,én 2 napot tuti nem vállalnék be velük..😅
Én nagyon kihagynám...
Csak nem tudom mennyire fog ebbe más beleegyezni, ott a baj hogy a covid miatt hogy ők ne legyenek betegek a tavalyit is kihagytuk, szóval ez már a második lenne. Ők nem jönnek egy napra mert hogy nem utaznak annyit.
Nekem leginkább egyik opció sem tetszik, de olvasva ki hogy élte ezt meg azt hiszem, hogy ezt előre elég nehéz eldönteni, mert nem tudom hogy leszek én és milyen lesz a babával az élet. Köszi a válaszokat! :)
Hát,ha te sem szívesen anyósoznál elég annyit mondani,hogy ez az első közös karácsonyotok kisgyermekes családként,és jó lenne meghitten és együtt eltölteni.Anya-apa-picike.
Magatokra úgyis megoldjátok a karácsonyi kaját,ha máshogy nem is rendeléssel.(abban sincs semmi kellemetlen,a lényeg az hogy jól érezzétek magatokat,nem az hogy minden a nagy könyv szerint menjen).
Szólhat halkan a zene,tudtok filmet nézni,ez kb az egyik legnyugodtabb időszak még.Kb eszik és alszik a kicsi is 2 hónaposan,van időtök egymásra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!