Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek elég volt rá ez a...

Szerintetek elég volt rá ez a réteg ruha 2óra sétához?

Figyelt kérdés
4,5hónapos.volt rajta eg hosszú újju body,egy harisnya,egy benti rugdalózó,egy bundazsák,meg egy plüss takaró ami duplán volt rajta.kötött sapi,sál és alatta is volt 2takaró.kb 1óra hosszát akartam lent lenni de olyan jól aludt hogy 2lett belőle.
2013. febr. 28. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég volt:)
2013. febr. 28. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem még sok is volt. Nagyon jó idő volt ma.
2013. febr. 28. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
szerintem is sok volt
2013. febr. 28. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én babám 1 hónapos, de én nem adtam rá ennyi ruhát. Mondjuk attól függ, milyen idő volt nálatok! Nálunk 10fok felett volt, és szépen sütött a Nap.
2013. febr. 28. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
A kisfiam 6 hónapos. Pontosan ugyanígy voltam ma el vele. Minden stimmelt, szerintem elég volt. Mondjuk én ilyen naposabb időben nem adok rá nagyon vastag overált.
2013. febr. 28. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Én a kisfiamra egy rövid ujjú bodyt, 2 vékony pulcsit és egy nem vastag overál,alul meg csak nadrág és zokni.

Bár még mózesbe fekszik így alul tutira nem fázik. Télen ugyan ez volt csak egy vékony pulcsi helyett ,vastag plüss pulcsit adtam rá és ennyi. Max minuszba még betakartam egy vékonyabb takaróval.Viszont pár napja ahogy jobb idő lett elkezdett ordítani séta közben, benyúltam a mellkasához és tisztára nyirkos volt,szóval nagyon melege volt.

Szerintem minden gyerek más és más ugyan úgy mint az embereknél,van aki fázósabb van aki nem. Figyelni kell a teste és a közérzete jelzését. Az sem jó ha fázik (bár egy pléd mindig van nálam ,hátha kell) és az sem jó ha túlvan öltöztetve.

2013. febr. 28. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!