Miert baj ha nem eröltetem azt, hogy a baba alljon, ha nem akar?
Rokonoktol, de meg baratoktol is meg kaptam, hogy ha nem allittom labra es nem vezetgetem, vagy nem teszem bebi kompba, akkor sose tanul meg jarni a gyerekem. 9 honapos. Terdre fel all de azon tul nem, en nem akarom eröltetni, csinalja ha akarja, addig is maszik, fel ül ha akar, aztan tovabb maszik. Allitolag egyik babanak se lett semmi baja a fent emlitett praktikak miatt, "mit feltem ugy az enyemet"
De en egyszerüen nem akarom es mar a ho cipöm tele van az emberekkel
Tudom, hogy megterhelö a gerincnek, es az egyensuly erzeket sem fejleszti egyaltalan ez a sok maszlag.
De hiaba probalom a környezetemnek magyarazni, meg a legjobb baratnöm is azzal jön, hogy dehat az ö gyerekei makk egeszsegesek. Anyosomekrol nem is beszelve...
Mondd meg, hogy ez volt régen, tudsz róla.
De azóta sokat fejlődött az orvostudomány. Ma már tudják, hogy káros.
Mondd, hogy a védőnő is figyelmeztetett, hogy nem szabad vezetgetni, állítgatni.
Valakire fogd rá 😉!
Meg mondd azt, hogy még korai!
18 hónapos korig kell járni. A gyermeked pont fele idős.
Az én lányom pl 11 hónaposan állt fel, és 14 hónaposan indult el stabilan.
A titok a türelem. Ki kell várni.
1 vagyok.
Tesóm erőltette anyu tudta nélkül, tudod milyen derék és gerinc fájdalmaim vannak? Olvassanak utánna milyen következménye lehet ennek. Amúgy meg. Együtt laktok? Nem? Na akkor meg xarni rá mit mondanak. Te gyereked 😊
Te gondolkodsz helyesen, a rokonaid, barátaid meg ostobák, ennyi. Mondjuk én nem elengedném a fülem mellett az ilyen, abszolút egészségtelen tanácsokat, hanem egyenesen elküldeném az illetőket az anyjuk keservébe.
Szerencsére nálunk senki nem javasolt ilyen ostobaságokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!