Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elrontottam a 1,5honapos...

Elrontottam a 1,5honapos babám h mindig felvettem?

Figyelt kérdés

Másfél honapos es most mindenért sir. Akkor is ha semmi baja. Kezbe akar lenni. Elrontottam?

Mindenki azt mondja hagyni kell kicsit sirni.

2021. szept. 28. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem rontottad el. Ne hagyd sírni!

Rád van szüksége. 4.trimeszter...

Ha kézben megnyugszik=biztonság. Örülj hogy találtatok valamit, ami megnyugtatja.

2021. szept. 28. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Természetesen

Növekedési ugrás, 4.trimeszter

Javaslom olvass utána

Kisfiam 1,5 hónapos, egész nap kézben van

Nem lehet vele leülni sem megállni mert ordít

Ha ébren van megállás nélkül Sétálgatok vele körbe - körbe a házban. A hátam leszakad már, nem könnyű egész nap cipelni.

Se a játszószőnyeg se a hinta, semmi sem köti le 1 percre sem.

2 hétig minden nap ráadásul aludni is csak úgy aludt el, hogy a mellkasomon. Ha leraktam azonnal felébredt. Halistennek 4 napja már szépen alszik egyedül. De ha felébred azonnal ordít és már ölbe is kell venni és így vagyunk a következő alvásig. Lassan jobb lesz.

2021. szept. 28. 14:01
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Ezen az időszakon a fiam is átment. Aztán elmúlt.
2021. szept. 28. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Ugyanez volt, mint a kettesnél. Ma már szépen eljátszik fél órát is úgy, hogy lent van a játszószőnyegen, én meg körülötte csinálom a dolgom, fél éves.
2021. szept. 28. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

másfél hónaposan teljesen normális, hogy "sír", csak így tud kommunikálni! NEM rontottad el!

a sírást azért tettem idézőjelbe, mert biztos megfigyelted mostanra, hogy ez azért nem ugyanolyan sírás, mint a felnőtteknél, van, hogy csak nyöszörög, van, hogy szinte beszélget, és persze van, amikor zokog és hallani, hogy szenved. na ebből az utolsóból ha naponta több mint egy órányi van, és biztos vagy benne, hogy nem éhes, nem szomjas, nem fázik, nincs melege, kialudta magát, stb., szóval biztosítottad a komfortját, akkor érdemes esetleg a gyerekorvossal konzultálni.

2021. szept. 28. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Ki a mindenki? A 100 éves gyerekorvos, aki bármilyen tanulmányt még a világháborúban olvasott, vagy anyós, szomszédasszony? Keress hitelesebb forrásokat. Egy másfél hónapos babát nem lehet elrontani. 9 hónapig együtt voltatok, neki még rád van szüksége. Igen, fárasztó. De rengeteg tanulmány van róla, hogy később pont azok a gyerekek vállnak önállóbbá akiket nem hagytak sírni. Nyugi, könnyebb lesz, de most ki kell tartani.
2021. szept. 28. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1,5 hónapos babát nem lehet elrontani. 4 trimeszter, erre van most szüksége, Rád, a testközelségedre. Aztán ahogy nyílik meg számára a világ, egyre több dolog érdekli szép lassan leválik rólad. Mindkét gyermekem raktam is aludt ilyenkor legszívesebben.

Aki pedig olyat mondd,hogy hagyni kell sírni, az hagyja a sajátját, hallgassa ő.

2021. szept. 28. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

Könyörögve kérlek, ne hagyd sírni, soha!!!!

Jól csinálod, nagyon jó anyukája vagy a babádnak!!!!

Ő is érzi: számíthat rád, mert megvígasztalod, magadhoz öleled, megpuszilod, ha sír 😘🥰

Miféle anya (ember) az, aki megtagadja a gyermekétől a biztonságot nyújtó ölelést.

Kicsit sarkos példa: de a kismajom is egész nap a majommamán csüng, ott biztonságos neki, ott eszik, alszik, kémlelődik. Lehet példát venni az állatokról 🤗😊

Szóval csak így tovább 😉😉

2021. szept. 28. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem rontottad el. Idiótákra pedig ne hallgass.
2021. szept. 29. 07:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mikor ölelnéd, mikor vennéd fel, ha nem kicsi baba korában? Visszahozhatatlan pillanatok ezek, kincseket érnek, hidd el!
2021. okt. 12. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!