Elrontottam a 1,5honapos babám h mindig felvettem?
Másfél honapos es most mindenért sir. Akkor is ha semmi baja. Kezbe akar lenni. Elrontottam?
Mindenki azt mondja hagyni kell kicsit sirni.
Nem rontottad el. Ne hagyd sírni!
Rád van szüksége. 4.trimeszter...
Ha kézben megnyugszik=biztonság. Örülj hogy találtatok valamit, ami megnyugtatja.
Természetesen
Növekedési ugrás, 4.trimeszter
Javaslom olvass utána
Kisfiam 1,5 hónapos, egész nap kézben van
Nem lehet vele leülni sem megállni mert ordít
Ha ébren van megállás nélkül Sétálgatok vele körbe - körbe a házban. A hátam leszakad már, nem könnyű egész nap cipelni.
Se a játszószőnyeg se a hinta, semmi sem köti le 1 percre sem.
2 hétig minden nap ráadásul aludni is csak úgy aludt el, hogy a mellkasomon. Ha leraktam azonnal felébredt. Halistennek 4 napja már szépen alszik egyedül. De ha felébred azonnal ordít és már ölbe is kell venni és így vagyunk a következő alvásig. Lassan jobb lesz.
másfél hónaposan teljesen normális, hogy "sír", csak így tud kommunikálni! NEM rontottad el!
a sírást azért tettem idézőjelbe, mert biztos megfigyelted mostanra, hogy ez azért nem ugyanolyan sírás, mint a felnőtteknél, van, hogy csak nyöszörög, van, hogy szinte beszélget, és persze van, amikor zokog és hallani, hogy szenved. na ebből az utolsóból ha naponta több mint egy órányi van, és biztos vagy benne, hogy nem éhes, nem szomjas, nem fázik, nincs melege, kialudta magát, stb., szóval biztosítottad a komfortját, akkor érdemes esetleg a gyerekorvossal konzultálni.
1,5 hónapos babát nem lehet elrontani. 4 trimeszter, erre van most szüksége, Rád, a testközelségedre. Aztán ahogy nyílik meg számára a világ, egyre több dolog érdekli szép lassan leválik rólad. Mindkét gyermekem raktam is aludt ilyenkor legszívesebben.
Aki pedig olyat mondd,hogy hagyni kell sírni, az hagyja a sajátját, hallgassa ő.
Könyörögve kérlek, ne hagyd sírni, soha!!!!
Jól csinálod, nagyon jó anyukája vagy a babádnak!!!!
Ő is érzi: számíthat rád, mert megvígasztalod, magadhoz öleled, megpuszilod, ha sír 😘🥰
Miféle anya (ember) az, aki megtagadja a gyermekétől a biztonságot nyújtó ölelést.
Kicsit sarkos példa: de a kismajom is egész nap a majommamán csüng, ott biztonságos neki, ott eszik, alszik, kémlelődik. Lehet példát venni az állatokról 🤗😊
Szóval csak így tovább 😉😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!