Igaz, hogy a becsúszott babák (szerelemgyerekek) szépek lesznek?
Nem azt mondtam, hogy a legszebb, de tényleg szép. Hatalmas szemek, hatalmas pillák, selymes, dús hajacska, kis csókos száj. Szép baba :) de ettől még van sok más szép baba is.
És ha csúnya lenne a gyerekem, szerintem akkor sem írnám le, mondanám ki, hogy csúnya.
A kisfiamnak golyó feje van, seszínű szemmel és halszájjal (sajnos ezt tőlem örökölte, àllkapocscsont tàgításra is volt anno szükségem a sok ev fogszabályzás mellett).
Amúgy meg nagyon klassz gyerek, bátor, vagány, szeretetteljes.
A lányomnak szerencsére nincsen egyértelmű nyomorító szépséghibája, de nagyon markáns a szemöldöke, széles az arca és a lába is nagyon széles.
Nagyon fontosnak tartom éberen figyelni ezekre és amennyire lehet, kikompenzàlni, mert nálam nem figyeltek rá anno.
Csak nehogy meglepődj pár év múlva, kedves kérdező, aki kisbabaként szép (bár itt lehet vitatkozni, kinek mit jelent a szép), tinédzserként/felnőttként csúf lesz. Számtalan ilyen példát láttam.
Igaz ez fordítva is, csúf kisbabából meseszép felnőtt érik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!