Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz, hogy a becsúszott babák...

Igaz, hogy a becsúszott babák (szerelemgyerekek) szépek lesznek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 20:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy a legszebb, de tényleg szép. Hatalmas szemek, hatalmas pillák, selymes, dús hajacska, kis csókos száj. Szép baba :) de ettől még van sok más szép baba is.

És ha csúnya lenne a gyerekem, szerintem akkor sem írnám le, mondanám ki, hogy csúnya.

2021. szept. 28. 09:56
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb reálisan látni a gyereket, akár szép, akár nem, mint azon pattogni, hogy csak szép legyen, mert az annyira fontos. Nem az.
2021. szept. 28. 09:59
 23/25 Derjaderja ***** válasza:
58%

A kisfiamnak golyó feje van, seszínű szemmel és halszájjal (sajnos ezt tőlem örökölte, àllkapocscsont tàgításra is volt anno szükségem a sok ev fogszabályzás mellett).

Amúgy meg nagyon klassz gyerek, bátor, vagány, szeretetteljes.

A lányomnak szerencsére nincsen egyértelmű nyomorító szépséghibája, de nagyon markáns a szemöldöke, széles az arca és a lába is nagyon széles.

Nagyon fontosnak tartom éberen figyelni ezekre és amennyire lehet, kikompenzàlni, mert nálam nem figyeltek rá anno.

2021. szept. 28. 10:52
 24/25 anonim ***** válasza:
67%

Csak nehogy meglepődj pár év múlva, kedves kérdező, aki kisbabaként szép (bár itt lehet vitatkozni, kinek mit jelent a szép), tinédzserként/felnőttként csúf lesz. Számtalan ilyen példát láttam.

Igaz ez fordítva is, csúf kisbabából meseszép felnőtt érik.

2021. szept. 28. 11:29
 25/25 anonim ***** válasza:
A becsúszott baba nem egyenlő szerelemgyerek.
2021. szept. 28. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!