Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz, hogy a becsúszott babák...

Igaz, hogy a becsúszott babák (szerelemgyerekek) szépek lesznek?

Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 20:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
Én egyszer hallottam ezt a mondást az utcán egy idős néni mondta a kislányomra, gondolkodtam is hogy hogy értette ezt, mert amúgy nem ismertük, nyilván fogalma nem lehetett hogy terveztük-e vagy sem. Egyébként nem vagyok biztos abban, hogy a szerelemgyerek kifejezés becsúszott gyereket jelent.
2021. szept. 27. 21:59
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
A szép babákra szokták mondani,hogy szerelemgyerek,köze nincs ahhoz hogy tervezett vagy nem tervezett
2021. szept. 27. 22:08
 13/25 Derjaderja ***** válasza:
67%

Azt tudom elképzelni, hogy a szerelemgyerek azért szép, mert boldog szülők között èl, harmonikus, mosolygós.

Persze ez is sablonos, plusz nekem furcsa is ez a szép, nem szép baba. Sokszor a pufibb babákat mondják szépnek, így a szép arcú (vékony, kecses arcú) lànyok egy része pl csúnya babának.

A tervezéshez nincs köze szerintem sem.

2021. szept. 27. 22:14
 14/25 Derjaderja ***** válasza:
51%

Amúgy nekem a lányom és a fiam közül a fiamnál volt már rendezettebb az élet és kevesebb a kétség, nála simogattam a pocakom és rajongtam érte, mégis szegény nagyon csúf. A párommal csak csodáljuk néha, hogy mennyire, párom pl Krumplifejnek becézi.

A lányom meg egy ilyen igazi szép baba volt, de már tipegőnek és kislánynak nem az, ami mondjuk nem csoda.

Mi szeretjük egymast, de ha egyszer rútak vagyunk mindketten mint az ördög popója 😂

2021. szept. 27. 22:18
 15/25 anonim ***** válasza:
83%
Olyan mondás is van, hogy annyi az esze, mint egy marék lepkének. Illik ehhez párban.
2021. szept. 27. 23:11
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy arra mondták régen, hogy szerelemgyerek, akinek a szülei nem voltak házasok (=csak szerelem volt köztük, hivatalos összetartozás nem).
2021. szept. 27. 23:46
 17/25 A kérdező kommentje:
14-es, az is gáz azért ha így beszélsz a gyerekedről.
2021. szept. 27. 23:57
 18/25 A kérdező kommentje:

Amúgy a mi lányunk becsúszott baba és nagyon szerelmesek voltunk mikor készült. Még csak 3 hónapos, de gyönyörű kicsi. (nem csak szerintünk).

Remélem, hogy így is marad. Rá mondta egy néni, hogy azért szép, mert szerelemgyerek.

Csak így feltettem a kérdést.

2021. szept. 27. 23:58
 19/25 anonim ***** válasza:
44%
Nekünk mind kettő gyermekünk szerelembaba. Mindketten gyönyörűek. Egyik szőke hajú sötét kek szemű, másik barna hajú világos kék szemű. :)
2021. szept. 28. 01:48
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nekem gázabb mikor valaki igy ömleng a gyerekéről. Meg a kedvencem a "nem csak szerintünk". Mert szerinted más mivel indít, ha meglátja a gyereked? Persze hogy azzal jajj de szép.

A válaszolónak legalábv van önkritikàja és ez szimpatikusabb mint a sok "az én gyerekem a világon a legszebb, szebbet senki nem látott még" elvakult szülő.

2021. szept. 28. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!