Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kellene ezt helyesen...

Hogyan kellene ezt helyesen csinálni?

Figyelt kérdés

8 hónapos ikreim vannak, és még mindig nem tudom hogy miért sírnak, mert egyiket sem ismerem, nem alakult ki a kötődés. Ha az egyiket ápolom akkor azon jár az eszem hogy a másikkal mi van, és fordítva. Pedig úgy pelenkázom, fürdetem őket, hogy a másik is ott van mellettünk. De mégis...

Egyik babával sem alakult még ki a kötődés :(

Mit, vagy hol rontottam el?

2021. szept. 19. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Ápolod? Eszedbe jut, hogy a másikkal mi van? Külön éltek, vagy betegek, vagy mi van? Bocsánat, nem kötözködés, csak nagyon furcsa, ahogy fogalmazol.

Egyébként nem kell semmit csinálni, kialakul.

2021. szept. 19. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmit. Nekem is ikerim vannak, nagyobbak már, de en is egyfolytában a másikat figyelem. Nehéz megosztani a figyelmet.

Mikor sírnak? Milyen helyzetben ? Gondold át, ehes szomjas fazik stb. Mozgással hogy állnak? Szeparációs szorongás, féltékenység?

Nem értem pontosan mit gondolsz kötődés alatt ?

2021. szept. 19. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem pont van kötődés, hisz rájuk gondolsz, aggódsz értük, hogy érzik magukat. Sokszor van, hogy nem tudjuk miért sírnak, akkor végig vesszük, éhes, álmos, szomjas, kaki, beteg e, ölelés kell. Stb.

Nekem 1 fiúval is nehéz volt az első év, ikrekkel dupla robot lehet. Ne legyél túl szigorú magadhoz. Idővel, ha már nem az van, hogy az se tudod merre van előre akkor az érzelmek is kitisztulnak.

2021. szept. 19. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
13%
Te se anyának valo vagy!Ha eddig nem alakult ki,nem is fog.Majd fel neveli őket az utca!Írd le még vagy háromazor,hogy nem alakult ki a kötődés,még büszke is vagy rá!Jézusom!🤦
2021. szept. 20. 05:58
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

első, szerintem gondozásra gondolta :) tisztába tevés, ilyesmik...

kérdező, szerintem komoly gyermekágyi depressziód lehet, én a helyedben sürgősen szakemberhez fordulnék, illetve a gyerekek körül is mindenképp segítségre lenne szükséged - férjed, nagyszülők, barátok, bébiszitter!

2021. szept. 20. 10:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, a gondozást értettem ápolás alatt.

Nincs gyermekágyi depresszióm, sőt. Jobban vagyok mint valaha.

2021. szept. 20. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!