Táplálás 5 hónapos tápszeres babánál?
Nekünk is felirták pedig anyatejes volt.. nem is értettem.
Alkalmazás: felforralt és kissé hütött vizzel kell tejbegriz állagú pépet késziteni belőle amit dúsithatsz üveges gyümölccsel vagy saját készitésü korának megfelelő gyümölcspéppel. a kakaó és a fahéj szórást inkább még hanyagoljátok.
vacsorára és uzsonnára szokták adni. ha nem eszi meg a maradékot dobd ki.
kicsit nehéz a dobozon levő leirás szerint elkésziteni mert ott úgy irja hogy ha az alapján készited egy nagyon hig már már kanalazhatatlan pépet kapsz. Fontos hogy ekkora babának már kanállal add a dobozon levő leirás alapján cumisüveggel lehetne adni olyan hig lesz.
ez csak egy kis támpont.
étkezések:
reggel tápszer és a szokásos reggeli
tizórai gyümölcs
ebéd főzelék feltéttel
uzsonna tejpép
vacsora főzelék feltéttel
mire gondolsz a szokásos reggelinél, s a feltétnél?
egyelőre csak gyümölcsöket eszik, kb 2 hete fogadja el.
Azért irtam a szokásos reggelit mert nem tudom eddig mit kapott ha gyümölcsöt akkor azt ha semmit a tápszeren kivül akkor csak a tápszert.
Főzeléket nem kell adni ha eddig nem kapott elég hat hós kortól bevezetni őket.
Az a lényeg hogy ebből a pépből úgy kapjon hogy vagy egyen mellette elég gyümölcsöt vagy igyon vizet is kicsit mert nagyon hasfogó tud lenni - nem feltétlenül az de hajlamositó-
Nem tudom ismered-e az oldalt, itt mar vannak 5 hónapos babáknak is receptek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!