Hogy magyarázzam meg a páromnak h nem jo a cumi?
Figyelt kérdés
Nem szeretem,nem tetszik. Persze egyszeru,mert ha sir ,attol ellhallgat.
Kerlek mondjatok normalis eszerveket a cumi ellen, amivel megvaltoztathatom a velemenyét.
2021. szept. 9. 14:15
31/31 anonim válasza:
Szerintem nincs értelme egymásnak esni, megosztó téma, mindenki tegyen saját belátása szerint. A kedves óvónő meg hadd mondja el a véleményét, nyilván van tapasztalata nap mint nap egy tucat gyerekkel. :) Szülés előtt és még után is úgy gondoltam, hogy nem adok cumit a gyerekemnek, ezt szorgalmazta a családorvosunk is. Született egy nyugtalan, hasfájós babám, nem volt se éjjelem, se nappalom. Végül már a családorvos is azt mondta, hogy igenis vannak helyzetek, amikor indokolt, és próbáljak adni neki, hátha elfogadja, megnyugtatja. Ahogy egy korábbi válaszoló is írta, akkor lett életem. :) Valóban nem jó a fogaknak, de vannak cumik, amiket úgy alakítottak ki, hogy ne deformálják a fogsort. De én azt sem ítélem el, ha valaki nem szeretne adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!