Szerintetek korai megkérvényezni a ( 6.hétben ! ) egy ingyenes baby dobozt amibe minden benne van amire szükségünk lehet szülésnél? -cumi, -betét ,pelenka és társai vannak benne
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 12:42
A kérdező szavazást indított:
Korai
Nem korai
50 szavazat
1/15 anonim válasza:
Ki ad ilyet ingyen, linkeld már be légyszi! Az ilyen dobozokban szokott lenni max egy cumi meg egy tejtároló zacskót 5 kiló szórólap társaságában...
2/15 anonim válasza:
Jajj ezek a baby boxok. Van benne 2-3 talán hasznos cucc. Egy csomó minta meg promó cucc. Újságok.
3/15 anonim válasza:
Bőven ráérsz még erre,de tényleg ne várj túl sok hasznos dolgot.
4/15 anonim válasza:
Kell hozzá a terhes kiskönyv, úgyhogy korai
5/15 anonim válasza:
Lassan egy éves a fiam, a baby box sosem érkezett meg 🤷♀️
6/15 anonim válasza:
Ezeknek a nagy része reklámanyag…kell a francnak.
7/15 anonim válasza:
Használhatatlan cuccok vannak benne. Ne erre alapozz.
Bizony, be kell vásárolnod a gyereknek!!
8/15 anonim válasza:
“minden benne van amire szükségünk lehet szülésnél? -cumi”
Huh menj el egy szülésfelkészítôre de sürgôsen
9/15 anonim válasza:
Megállapította már egyáltalán orvos a terhességet? Én is viszonylag hamar begyűjtöttem pár ilyent, de a 12 hetes uh-t azért szerintem érdemes megvárni.
10/15 anonim válasza:
Nem hinném, hogy minden benne van, max 1-1 próba darab bizonyos dolgokból
. De ha benne is van, 6 hetesen még akkor is korai...
Be kell vásárolni bizony, és nem csak a szülésre, utána is évekig folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!