MAM cumiknál mennyire fontos az ajánlott kor betartása?
Figyelt kérdés
Mi különbség van pl a 0-4hó és a 6hó+ cumi közt? A méretük? Fontos erre figyelni a fogak, àllkapocs fejlődése miatt? Nyilván nem viccből van rajta, de ez csak ajánlás vagy árthatok vele ha nem tartom be?. A 4.5 hónapos kislányom jelenleg még mindig a 0-2hós cumiját szereti
Illetve vennék neki egy újat gondoltam akkor már 6+hósat, ezt màr használhatnà?
A méretükben van különbség, 7 hónapos kislányom még a 0-4-hósat használja, mert a 6+tól öklendezik, úgyhogy nem erőltetem, egyébként is csak ritkán van a szájában.
Szerintem minden baba másik, ki kell kísérletezni, nálatok mi válik be, de lehet a 2 méret ugrás nagy lenne neki, aztán az is lehet, hogy őt egyáltalán nem zavarná :)
2021. júl. 9. 22:02
3/12 anonim válasza:
*minden baba más
2021. júl. 9. 22:03
4/12 anonim válasza:
Én ragaszkodtam a méretekhez. A 6+osat nem fogadta már el. Azóta nem cumizik. Ennyi
2021. júl. 9. 22:11
5/12 anonim válasza:
Hát én a helyedben nem vennék neki mam cumit. Egy jó nagy atbäszas hogy nem lesz tőle csámpi a foga meg az állkapcsa. Az én gyerekemnek (és az ismeretségi körömböl több másiknak is) nyitott harapása lett. Szerencsére nekünk nem durva de van olyan bnom akinek a lányának akkora a lyuk ott a fogai közt, hogy befér egy szivoszal a lánya fogsorai közé. MAMot vettek ők is mint mi. Én NAGYON bánom hogy valaha is a szájába adtam.
2021. júl. 9. 22:14
6/12 anonim válasza:
Látom lepontoztatok. De majd akkor is gondoljatok rám ha a gyereketek kiharapja a pókot a sarokból.
2021. júl. 10. 07:02
7/12 anonim válasza:
Tök mind1 milyen cumi. Az összes tönkreteheti a fogsort. Ha meg még a méretre sincs figyelve pláne. + A nagyobb gyerekeknél a beszédet is akadályozza
2021. júl. 10. 07:33
8/12 anonim válasza:
Igen csak ezt úgy reklámozzák, hogy ez nem tesz ilyet.
5- os,ne a cumiban keresd a hibat,genetika lehet. A mam fogszabalyzos,az en lanyom 3 evig szivta ejjel nappal es tokeletes a fogsora,ugyhogy errol ennyit.
2021. júl. 10. 14:43
10/12 anonim válasza:
Persze… az én és ismerőseim negativ peldaja biztos nem a cumitol van, nyilvan genetika (a fogorvos szerint amúgy a cumitol van..) bezzeg azért mert a te gyerekednek nem lett tőle olyan a fogsora akkor BIZTOS senki másé se lesz. Aahhaa.. tudod mit.. én akkor is azt mondom hogy:
EN MEGBANTAM
MASNAK SEM JAVASLOM. Ha már csak egy egy anyuka megfontolja, megérte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!