Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy magyarázzam meg a páromna...

Hogy magyarázzam meg a páromnak h nem jo a cumi?

Figyelt kérdés

Nem szeretem,nem tetszik. Persze egyszeru,mert ha sir ,attol ellhallgat.

Kerlek mondjatok normalis eszerveket a cumi ellen, amivel megvaltoztathatom a velemenyét.

2021. szept. 9. 14:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
37%
#7 De ha már nem szoptattad, akkor miért hezitáltál még? A legnyomósabb érv a cumi ellen, hogy megváltoztatja a baba szopási technikáját! Ezen kívül azt olvastam egy könyvben, hogy az akut fülgyulladás gyakoribb előfordulása, a tympanogram abnormalitásai (Eustach-kürt működésének károsodása) és a rágóizom csökkenő aktivitása köthető hozzá az Olasz Újszülöttgyógyászok Szövetsége szerint... Ha ezt tényleg komolyan így gondolják, én akkor sem aggódnék fél év szoptatás után.
2021. szept. 9. 20:11
 22/31 anonim ***** válasza:
71%

Etek a tanulmányok nekem azért furcsák, mert nekem a gyakorlatban a cumi segített a szoptatásnál.

A koraszülött osztályon mondták h hozassak be cumit h a pici lány szájizmai erősödjenek. Valóban észre vehető volt h nem fáradt ki olyan gyorsan az evéstől.

2021. szept. 9. 20:18
 23/31 anonim ***** válasza:
67%
7-es vagyok. Mert első gyerek volt és totál ki voltam már ütve. Szét kellett nyitni a császárok sebem egy fertőzés miatt. Bevallom, eszembe sem jutott a cumi. Anyósom hozta.
2021. szept. 9. 20:52
 24/31 anonim ***** válasza:
38%

Mutasd meg neki ezt a kepet, ne csesszetek ki a gyerekkel, a tul sok cumizas tenyleg arthat a fogsornak a kesobbiekben..

[link]

2021. szept. 10. 10:13
 25/31 anonim ***** válasza:
71%

24-es, ez a kb. 4 éves gyerek az ujját szopja, aminek majdnem egy centi az átmérője. Az én gyerekem fogszabályzós cumit szív alváshoz, nincs 0-24 a szájában, ennek a töve kb. 2 mm, és majd ha elveszem tőle 1-2 évesen, akkor valószínűleg a fenti dolog megelőzhető. Pont ezért pl. sose venném meg a most nagyon menő BIBS cumit (bár szerintem ronda is).

NUK cumi:

[link]

BIBS cumi:

[link]

2021. szept. 10. 10:40
 26/31 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy szuper, hogy aki a kérdésre válaszol, az mind le van pontozva...

Ellenérvek:

- árt a fogaknak

- nehéz róla leszoktatni

- nehéz tisztán tartani, főleg közösségben (ebben a vírusos időszakban főleg)

- elfedi, miért sír a gyerek. Nem segítesz rajta, csak abbahagyja a sírást

2021. szept. 10. 11:08
 27/31 anonim ***** válasza:
56%

“24-es, ez a kb. 4 éves gyerek az ujját szopja, aminek majdnem egy centi az átmérője. Az én gyerekem fogszabályzós cumit szív alváshoz, nincs 0-24 a szájában, ennek a töve kb. 2 mm, és majd ha elveszem tőle 1-2 évesen, akkor valószínűleg a fenti dolog megelőzhető. “

Nem a cumi fajtaja a legnagyobb problema, hanem az, hogy raszokik. Hiaba kepzeled te azt el, hogy majd elveszed tole, mert akkor jon az, hogy elkezdi az ujjat szopkodni, ha kell, titokban... na es ez az, ami miatt nyitott harapasa lesz a gyereknek...

2021. szept. 10. 18:07
 28/31 anonim ***** válasza:
49%
Ez butaság! Óvónő vagyok. Egy gyereket sem láttam akitől elvették a cumit és utána az ujját szopta volna.
2021. szept. 10. 18:38
 29/31 anonim ***** válasza:
31%
Mert nyilván ha egy óvónő még nem látott ilyet, akkor az nincs is. :D
2021. szept. 10. 21:17
 30/31 anonim ***** válasza:
57%
Nyilván több gyermeket láttam az évek során mint itt egyesek 😉
2021. szept. 10. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!