Hogy magyarázzam meg a páromnak h nem jo a cumi?
Nem szeretem,nem tetszik. Persze egyszeru,mert ha sir ,attol ellhallgat.
Kerlek mondjatok normalis eszerveket a cumi ellen, amivel megvaltoztathatom a velemenyét.
Etek a tanulmányok nekem azért furcsák, mert nekem a gyakorlatban a cumi segített a szoptatásnál.
A koraszülött osztályon mondták h hozassak be cumit h a pici lány szájizmai erősödjenek. Valóban észre vehető volt h nem fáradt ki olyan gyorsan az evéstől.
Mutasd meg neki ezt a kepet, ne csesszetek ki a gyerekkel, a tul sok cumizas tenyleg arthat a fogsornak a kesobbiekben..
24-es, ez a kb. 4 éves gyerek az ujját szopja, aminek majdnem egy centi az átmérője. Az én gyerekem fogszabályzós cumit szív alváshoz, nincs 0-24 a szájában, ennek a töve kb. 2 mm, és majd ha elveszem tőle 1-2 évesen, akkor valószínűleg a fenti dolog megelőzhető. Pont ezért pl. sose venném meg a most nagyon menő BIBS cumit (bár szerintem ronda is).
NUK cumi:
BIBS cumi:
Amúgy szuper, hogy aki a kérdésre válaszol, az mind le van pontozva...
Ellenérvek:
- árt a fogaknak
- nehéz róla leszoktatni
- nehéz tisztán tartani, főleg közösségben (ebben a vírusos időszakban főleg)
- elfedi, miért sír a gyerek. Nem segítesz rajta, csak abbahagyja a sírást
“24-es, ez a kb. 4 éves gyerek az ujját szopja, aminek majdnem egy centi az átmérője. Az én gyerekem fogszabályzós cumit szív alváshoz, nincs 0-24 a szájában, ennek a töve kb. 2 mm, és majd ha elveszem tőle 1-2 évesen, akkor valószínűleg a fenti dolog megelőzhető. “
Nem a cumi fajtaja a legnagyobb problema, hanem az, hogy raszokik. Hiaba kepzeled te azt el, hogy majd elveszed tole, mert akkor jon az, hogy elkezdi az ujjat szopkodni, ha kell, titokban... na es ez az, ami miatt nyitott harapasa lesz a gyereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!