Parotok mennyit segit a baba korul, ha tanul is munka mellett?
Figyelt kérdés
Ferjem most vegzett foszk-on. Azt hittem csak viccel, mikor mondta, hogy jelentkezik alapkepzesre, de nem. Szeretne februartol keresztfeleven tanulni. A babaprojektbe pedig most akarunk belekezdeni. A foszk alatt nem volt valami sok szabadideje - nekem sem, bar en adotanacsadot tanultam es mellette a jogsit csinaltam, a haztartas is inkabb ram maradt, de ahol tudott, ott segitett.
Na most nekem igy egy kicsit elment a gyerekvallalastol a kedvem. Nyilvan nem ezen mulik, nagyon varom mar, hogy anya legyek... Csak nem egyedul akarom kvazi nevelni a kicsit. Vagy ilyenkor mas apukak jobban tudjak priorizalni a dolgokat?
2021. szept. 4. 06:27
11/11 A kérdező kommentje:
Atbeszeltuk a dolgokat: vagy otthon marad a kicsivel gyeden 1,5 evet es en dolgozom vagy varunk 2-3 evet az egyetemmel, addig babazunk, es utana megy tanulni.
2021. szept. 6. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!