7-hós babát hova vinnél? Zalakaros (mendan) Debrecen (aquaticum)
Figyelt kérdés
Van egy 7-éves fiam is és nem tudok dönteni.Ha van tapasztalatod kérlek írj.Köszi!2010. aug. 30. 16:02
1/3 anonim válasza:
A zalakarosi fürdőt nem ismerem de debreceni vagyok és itt a nagyfiú is talál magának elfoglaltságot.
Szóval szerintem debrecen. Kössétek össze egy kis állatkerttel egy kis hortobágy megtekintéssel egy kis városnézéssel esetleg egy loki meccsel ha a fiúk szeretik és szuper lesz!!!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Men-Danból hova? Az apartman vagy a hotel?
Mi idén a Friskó Panzióban(Zalakaros) voltunk 4 nap 3 éj reggelivel és vacsival 22500/fő.(okt.31-ig van még az akciójuk. Mindenben segítenek.
Az én kisifam 6 hós volt,amikor ott voltunk.
Ha esetleg ez érdekelne szívesen válaszolok.
3/3 anonim válasza:
Zalakaros Freya hotel, ingyen komplex jegy és alagút visz a nagy fürdőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!