Hol szültetek debreceni vagy Debrecen környéki Anyukák?
Figyelt kérdés
Mkor? Hol? Kinél? (mennyiért? ha publikus) Jó élmény volt? Késöbb megmutadtátok a Picurt az orvosnak? "Vagy csak a varratszedésig volt az Orvosod." Ismerős volt vagy idegen? Remélem nem baj, hogy ehhez a témakörhöz írtam, de mióta megszültem, idejárok csak, ennyire van időm. Írjatok, ha van 2percetek:) Köszönöm
2010. aug. 7. 21:42
1/10 anonim válasza:
Tavaly dec.10-én szültem a Klinikán dr. Orosz Lászlónál, aki nem volt fogadott dokim, egyszerűen ő ügyelt akkor. Nagyon-nagyon sokat segített, főképp emberileg, könyvutalványt adtam neki a 6 hetes kontroll alkalmával. Akkor látta a kisfiamat. A szülés neki és a fogadott szülésznőmnek köszönhetően gyönyörű élmény volt mind nekem, mind a férjemnek. Minden tiszteletem Orosz Lászlónak, Morvainé Emmi szülésznőnek és a szülőszoba minden dolgozójának!!!!
2010. aug. 7. 21:55
2/10 anonim válasza:
Klinikán szültem! Az idén májusban!
10 órát vajúdtam! Fájások nélkül indult a szülésem! 10 perc alatt megindultak a fájások miután felhelyezték a tablettákat! A vajúdás fájdalmas volt, de minden percét csodaként éltem meg!
A kitolásnál viszont elhúzódtak a dolgok, mert a terhesség alatt nem tágult a szemérem csontom, így beleragadt a babám! Majdnem vákum lett a dologból!Ráadásul nem találták a szívhangját! Szörnyű érzés volt!
Az orvosom a szülésig korrekt volt, de utánna már csak akkor láttam, amikor varratot jött szedni és a pénzért!
Ez egy kicsit csalódást okozott! Ismerős ajánlotta!
Összességében szép emlék maradt a szülés, csak amit a csecsemős nővérek műveltek az keserített meg!
És veled mi a helyzet?
2010. aug. 7. 21:56
3/10 A kérdező kommentje:
Április végén szültem a Klinikán, Juhász Gábor doktor úrnál. 41.hét. Indított szülés. Nagyon nehéz szülés volt, nem tágultam. Reggel indították, estére lett Baba. Majdnem vákum de a végére kinyomták belőlem! Elvitték, nem sírt fel. Volt némi probléma, de már jól vagyunk :) 10hét kellet mire úgy éreztem, hogy ez tényleg szuper dolog a fájdalmak ellenére. Szerintem azért ekkor éreztem csak, mert akkor már tényleg jóhíreket kaptunk, hogy jól van a Gyermekem. Szülés után úgy gondoltam soha többet, már most, akár még hármat is :) Csak Hozzá járok évek óta. A picit nem tudtuk megmutatni Neki, mert mindig 2-3 helyre megyünk, ha menni kell kontrollra. Majd decemberbe, ha megyek rákszűrésre:)
2010. aug. 7. 22:11
4/10 anonim válasza:
Klinika 2008 08 23 Birinyi László, Móré Csaba és Kozma Bence kíséretében született az első lányunk. (Senki nem szült rajtam kívül és váltás volt éppen.)Nagyon szép élmény volt. Összesen 7 óra volt, de 2 órát töltöttem a szülőszobán.
Idén májusban született a 2. lányunk Orosz Lászlónál, szintén mert ő volt akkor ügyeletben. Ekkor szülésindítás volt és összesen 2 óra volt az egész szülés, fél óra volt ami gáz volt. Utána egyiknek sem mutattam be a babát.
Szeretnénk 3.-at és szintén Klinikát fogom választani.
2010. aug. 7. 22:12
5/10 anonim válasza:
Idén februárban a klinikán szültem a kislányomat, császárral, mert faros volt, Dr. Sápy Tamásnál. Nagyon jó orvos, régóta hozzá járok, csak ajánlani tudom mindenkinek, bár nem olcsó. De ahogy hallottam, a klinikán mindenkinek ennyi a "tarifája". A 6 hetes kontorllra nem tudtam elvinni megmutatni, mert direkt ezért jöttek be a szüleim, hogy én nyugodtan tudjak menni. De a rákszűrésre elvisszük a férjemmel.
Előtte vendégeskedtem egy kicsit a patológián is. Ott nagyon aranyosak voltak a nővérek, mindenki, de a csecsemősök nagyon megkeserítették az ott töltött napjaimat. Alig vártam, hogy haza jöhessünk.
2010. aug. 7. 23:02
6/10 anonim válasza:
2009 szeptember szültem a klinikán.24 óta vajúdás után mentem fel a szülőszobára,két óra múlva meglett a kisfiam.Nem volt orvos,szülésznővel szültem csak ő kapott egy 20-ast.Az ügyeletes doki éppen stoppolt össze valakit.Aki engem összevart,csak addig láttam,azt sem tudtam ki volt,a varratot egy nővér szedte ki.
2010. aug. 8. 07:59
7/10 anonim válasza:
Én Dr Ormos Márknál szültem a Klinikán,fogadott dokim volt.A terhesség alatt is és a szülés alatt is maximálisan meg voltam elégedve vele,nagyon jó orvosnak tartom Őt.A szülésnél beragadt a babám,nem birtam már nyomni,vákummal szedte ki,egy pillanat alatt,semmi nem látszott utána a babán.Amig bent voltam 5 napig,mindennap bejött hozzám,6 hetes kontrolon vittem a babát is,mert előtte voltunka fül orr gégén,igy megnézte Őt is:-)Csak ajánlani tudom,ha lesz másik,azt is nála szeretném szülni.
2010. aug. 8. 10:01
8/10 anonim válasza:
Első hozzászóló vagyok ismét!
Na ez az érdekes... A szülésznő kisujjból elvégzi az orvosok munkáját is, az orvos nem biztos h ugyanerre képes egyedül..
2010. aug. 8. 10:27
9/10 anonim válasza:
Én is a Klinikán szültem Major Tamásnál tavaly szeptemberben, fogadott dokim volt. Császárral szültem mert harántfekvésben feküdt a kisfiam, ez a 38. héten volt. Nekem nem volt jó élmény mert az érzéstelenítésnél volt egy kis gond: lezsibbadt a jobb oldalam, így amikor megszületett a babám nem tudtam szinte egész nap megölelni mert nem tudtam mozogni. Szerencsére estére elmúlt de azóta is sokszor érzékeny egy-két pont a szúrás környékén. 70-et kapott, plussz a szülésznő ajándékot, aki viszont ismerős volt. A babát azóta nem látta a dokim de valőszínűleg fogja majd még mert később is hozzá szeretnék járni.
2010. aug. 8. 12:36
10/10 anonim válasza:
2008. augusztusában szültem a Klinikán Dr. Juhász Alpár Gábornál (ügyeletes volt). 40+5 naposan indított szülés, nem kellett császározni. Nagyon szép emlék maradt, bár nem volt zökkenőmentes, 1 hetet voltunk kórházban. A 6 hetes kontrollon látta a babát és emlékezett is rá (a fiam szalutálva érkezett a világra).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!