Gátmetszes vagy szakadás? Melyiket választanátok inkább és miért
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 18:08
A kérdező szavazást indított:
Gátmetszés
Szakadás
30 szavazat
1/5 anonim válasza:
Szakadàs. A metszès alapbòl egy màsodfokú sèrülès, és nem előzi meg, sőt, elősegìti a tovàbbszakadàst. Ès vàgàs esetèn nem biztos, hogy magàtòl is sèrült volna az anya. Nem lehet rànèzèsre megmondani.
A szakadàs abban az irànyban törtènik, amerre legkisebb az ellenàllàs.
Szerencsère se szakadàshoz, se gàtmetszèshez nem volt ,,szerencsèm", csak első fokù bőrsèrülèsem lett.
2/5 anonim válasza:
A szakadást. Azért, mert volt részem mind a kettőben, és sokkal jobb volt.
3/5 anonim válasza:
A célirányos metszést, van ismerősöm nem is egy aki tokáig szakadt, van akinek a fenekébe is beleszakadt, van akinek a csiklója repedt ketté (azóta is érzéketlen állítása szerint). Inkább vágjanak egyet ott ahol kell aztán rakjanak össze, minthogy szerencsétlen esetben életem végéig kaki gondjaim legyenek vagy épp orgazmusra ne legyek képes.
4/5 anonim válasza:
Gàtmetszèst. 1,5 òra kitolàs utàn gàtvèdelemmel minimàlisat, 2 öltèst repedtem, màsnap nem is èreztem belőle màr semmit.
Ha tùl nagy/gyorsan jön/nem lehet vàlasztott pozìciòban vajùdni ès kitolni akkor szokott csùnyàn repedni.
Ùgyhogy gàtmetszèst vàlasztom, de ha indokolt akkor inkàbb vàgjanak minimàlisat.
5/5 anonim válasza:
Első gyereknél az átlagosnál nagyobbat vágtak, mert 4 kiló fölötti volt a gyerek. Hetekig nem tudtam csak fekve szoptatni, az ülés nagyon sokáig fájdalmas volt. A másodiknál majdnem sikerült a gátvédelem, de az utolsó nagy kitolásnál végigszakított. Ő is 4 kiló körül volt. Sokáig borzasztó ronda volt a varrás külső része, teljesen el voltam keseredve miatta, viszont sokkal gyorsabban regenerálódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!