Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? A gátmetszés,...

Melyik a jobb? A gátmetszés, vagy a repedés, szakadás?

Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván a gátmetszés.
2021. aug. 19. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Persze hogy a metszes
2021. aug. 19. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
A rendes gátvédelem, amikor nem reped szakad vágódik semmi.
2021. aug. 19. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Gát meccés de csak ha nagyon muszáj ezt egy jó szülésznő úgy is látja hogy lehet-gát védelemmel szülni ugyanis az attól is függ pl első szülés ,mennyire gyorsan jönnek a tolófájások és hogy tud masszírozásal segíteni a szülésznő.
2021. aug. 19. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Repedès szerintem. Akkor arra reped, amerre a legkisebb az ellenàllàs, ès nem feltètlenül mèly izomszakadàs lesz belőle.

Egy valamit ritkàn emlìtenek, pedig nagyon fontos. Az, hogy aki a sèrülèst összevarrja, az profi legyen. Rengeteget szàmìt, meghatàrozhatja a nő èletminősègèt. Sajnos sokszor tanulòkra hagyjàk a varrast, mert nem làthatò helyen van, ès a szülő nők sokàig nem panaszkodtak.

Egyèbkènt nem igaz, hogy a recès repedèst nehezebb varrni, mint az egyenes szakadast. Az èlő szövet nem egy kelme, amit a varràs tart össze. Csak addig kell tartania, mìg beforr.

Nekem a szülèsem szerencsère sèrülèsmentes lett, de nem egyeztem volna bele a metszèsbe, hacsak nem a gyerek tartósan leeső szìvhangja miatt kellett volna.

2021. aug. 19. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Egyértelműen a repedés.
2021. aug. 19. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Úgy olvastam, hogy a repedés. Szebben és természetesebben gyógyul, kevesebb a szövődmény utána.
2021. aug. 19. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél vágtak, 2.nál repedtem. A repedés ezerszer jobb volt. Mondták is, hogy kisebb lett a sérülés, mintha vágtak volna. 3 öltés lett, gyógyulás gyors, fájdalom alig volt miatta.
2021. aug. 20. 00:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt mindkettő, elsőnél vágtak, hónapokig fájt a helye, szülés után alig tudtam járni miatta. Masodiknál gatvedelem, kicsi repedés, pár öltés kellett azért bele. Már aznap délután vígan jarkaltam, alig éreztem, két nappal később már semennyire.
2021. aug. 20. 09:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy jò szülèsznő/doki pàros, aki gàtvèdelemre törekszik, de ha làtja, hogy nem sikerül vàg.
2021. aug. 20. 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!