Melyik a jobb? A gátmetszés, vagy a repedés, szakadás?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 17:59
3/10 anonim válasza:
A rendes gátvédelem, amikor nem reped szakad vágódik semmi.
4/10 anonim válasza:
Gát meccés de csak ha nagyon muszáj ezt egy jó szülésznő úgy is látja hogy lehet-gát védelemmel szülni ugyanis az attól is függ pl első szülés ,mennyire gyorsan jönnek a tolófájások és hogy tud masszírozásal segíteni a szülésznő.
5/10 anonim válasza:
Repedès szerintem. Akkor arra reped, amerre a legkisebb az ellenàllàs, ès nem feltètlenül mèly izomszakadàs lesz belőle.
Egy valamit ritkàn emlìtenek, pedig nagyon fontos. Az, hogy aki a sèrülèst összevarrja, az profi legyen. Rengeteget szàmìt, meghatàrozhatja a nő èletminősègèt. Sajnos sokszor tanulòkra hagyjàk a varrast, mert nem làthatò helyen van, ès a szülő nők sokàig nem panaszkodtak.
Egyèbkènt nem igaz, hogy a recès repedèst nehezebb varrni, mint az egyenes szakadast. Az èlő szövet nem egy kelme, amit a varràs tart össze. Csak addig kell tartania, mìg beforr.
Nekem a szülèsem szerencsère sèrülèsmentes lett, de nem egyeztem volna bele a metszèsbe, hacsak nem a gyerek tartósan leeső szìvhangja miatt kellett volna.
7/10 anonim válasza:
Úgy olvastam, hogy a repedés. Szebben és természetesebben gyógyul, kevesebb a szövődmény utána.
8/10 anonim válasza:
Elsőnél vágtak, 2.nál repedtem. A repedés ezerszer jobb volt. Mondták is, hogy kisebb lett a sérülés, mintha vágtak volna. 3 öltés lett, gyógyulás gyors, fájdalom alig volt miatta.
9/10 anonim válasza:
Volt mindkettő, elsőnél vágtak, hónapokig fájt a helye, szülés után alig tudtam járni miatta. Masodiknál gatvedelem, kicsi repedés, pár öltés kellett azért bele. Már aznap délután vígan jarkaltam, alig éreztem, két nappal később már semennyire.
10/10 anonim válasza:
Egy jò szülèsznő/doki pàros, aki gàtvèdelemre törekszik, de ha làtja, hogy nem sikerül vàg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!