Akiknek 3-ad vagy 4-ed fokú gàtsèrülèsük lett, gàtmetszèsetek szakadt tovàbb, tett-e olyat az orvos, ami a szakadàst okozhatta vagy próbàltak-e gàvèdelmet?
Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 20:35
A kérdező szavazást indított:
Gàtmetszès szakadt tovàbb
Gàtvèdelmet próbàltak
Se metszès se vèdelem: hasbakönyöklès/ kènyelmetlen póz erőltetèse volt
8 szavazat
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy tedd. Nem mindig az orvoson múlik. A baba nagyságán is, az izomzatodon is.
3/10 anonim válasza:
Mi számít 3-ad vagy 4-ed fokúnak? Én annyit érzékeltem, hogy majd egy óráig stoppolt de nem mondtak ezzel kapcsolatban semmit. De gondolom, nem 2 öltés volt...
4/10 A kérdező kommentje:
Harmadfokú èrinti màr a vègbèl zàróizmàt, negyedfokù a vègbèl nyàlkahàrtyàjàt is.
2020. jún. 20. 22:18
5/10 A kérdező kommentje:
Zàròjelentèsre rà kellett volna ìrnijuk hànyas fokozatù volt. Gàtmetszès màsodfokúnak szàmìt.
2020. jún. 20. 22:18
6/10 anonim válasza:
Még az sincs rajta, hogy egyáltalán volt gátmetszés 😱😱 de azt hiszem, valami gebasz mindenképp volt, mert hónapokig nem tudtam kakilni, kínszenvedés volt. ☹️
7/10 A kérdező kommentje:
Màsod- vagy harmadfokù lehetett, utolsò, a negyedfokùt minden esetben műtőben làtjàk el.
2020. jún. 20. 22:31
8/10 anonim válasza:
Szobatársamról nyilatkozom
3-szor metszettek neki...
Ok:
Ő kérte a kengyelt /ezt nem is értem/
Ész nélkül nyomott
Sajàt megvallás volt kuncogva, hogy a szülésznô mondta, hogy most ne nyomjon.. de “nyomnom kellett”..
3800 volt a baba.
9/10 anonim válasza:
Én olyat ismerek akit a sebészeten kellett összerakni, és csak napok múlva hozták le a szülészetre, még mindig katéterrel. Nem tudom pontosan mi szakadt és meddig, de súlyos volt. Nàla az volt hogy bepànikolt, és epidurál után is felugrált, nem hallgatott az orvosokra.
10/10 A kérdező kommentje:
Az mièrt baj, ha eda utàn felkel? Direkt van ,,sètàlòs" verziója, a gyógyszer ugyanaz, csak a csövek különböznek.
2020. jún. 21. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!