Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is egèsz nap csak...

Másnak is egèsz nap csak rombol a gyereke?

Figyelt kérdés
Már megőrülünk tőle. Egèsz nap rombol,jelentős kárt okoz a lakásban,falakban,berendezèsben. Kb 15 hónapos korától van ez. Alig játszik. Lerantja a teritot,lerantotta a fuggonyt karnissal,ma mar lekaparta a falat,a vakolatot a kormevel,ha barmit talal ,kajat,szetszorja,uditot kilocsolja es tapicskolt benne,elrontotta a mosogatogepet,random indulnak rajta a programok,kiszedte a billentyuzetbol a betuket,mindent kiszor,szetszor,tonkretesz. Ha filcet,tollat talal,azonnal nekiesik a butoroknak,padlonak ,a falat es osszefirkalta 20 mp alatt. Egyszeruen nem birunk vele. A kanape tetejen ugral es leszarja ha szolunk. Egesz nap orditok ,mar nyugalmi helyzetben 100 a pulzusom. A nagytesoval csak veszekednek. Egesz nap sikit,visit,felvaltva. Kitorte a gyerekszobabol a babaracsot is,igy 30 mp re se lehet mellole elmenni,mert eletveszelyes. Kavet sem tudok inni,fozni sem. Rendelnunk kell a kajat,mert csak amig mikrozok,mar az asztal tetejen ul. Estig sorolhatnám miket muvel es mennyi kart okoz. Oke,hogy a fiuk rosszabbak,de ennyire?
2021. aug. 27. 19:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Nem, nem ennyire. Keressetek fel a helyi pedagogiai szakszolgalatot, ok tudnak segiteni.
2021. aug. 27. 19:23
 2/20 A kérdező kommentje:
Fogzas,front alatt rosszabb..most 19 hos,ez lemaradt.
2021. aug. 27. 19:24
 3/20 anonim ***** válasza:
46%

Elég sok merész próbálkozás volt már, de egyiket sem sikerült még véghez vinnie, mert mindig ott van, ahol vagyok. 2 éves fiú.

Nővére is csak a nagyinál tudott anno rombolni, mert a 40 év óvodapedagógusi múlttal rendelkező nagyi nem hisz a bababiztos otthonban és mindig kevesebb rosszat néz ki az unokából. Így lett összefirkálva a frissen festett fala, borult a cserepes virág sokadjára és landolt a mobilja a felmosóban. Mindezt úgy, hogy csak 2,5 éves kortól vállalta az unokát, 2 havi egyszer 1 órára. 🤭

2021. aug. 27. 19:24
 4/20 A kérdező kommentje:
Ha massal tortenik,en is jokat szorakozok ilyem sztorin 😬🥴. Az egesz lakast nem tudom elpakolni. Szamuzzem az asztal,szeket,kanapet? Mar ez eletveszely,ahogy all rajtuk. Nem beszel meg,babanyelven hadoval csak. Most koltozunk ketszintesbe,ahol a lepcsot nem tudom hogy zarjuk le. Elegge felek attol is.
2021. aug. 27. 19:28
 5/20 anonim ***** válasza:
Rokonoknál vagy nyilvános helyen is így viselkedik?
2021. aug. 27. 19:30
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
Jelen. Negyedik gyerek. Az első hárommal semmi hasonló nem volt. De ez 1 évesem egész nap (tényleg egész nap!!!)dobhártyaszaggatóan kiabál, mindent és mindenkit harap, elég durván. Mindent tönkretesz. Olyan, mint egy szélvihar, vagy inkább egy tornádó. Félek is, mert jövő héten kezdjük a bölcsit, nem tudom, hogy ott mit fog produkálni...
2021. aug. 27. 19:30
 7/20 A kérdező kommentje:
Jatszon,friss levegon egesz jol elbogaraszik,lakasban katasztrofa,de amugy nagyszuloknel is hasonlo. Egy embernek futnia kell utana es akadalyozni a karokat. Ugy volt ,hogy maradok vele harom evig,de ha igy marad a saját ép elmèm erdekeben,megy bolcsibe.
2021. aug. 27. 19:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod bölcsiben nem fog mindenkit terrorizálni?
2021. aug. 27. 19:39
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
#6 beszéltél már erről orvossal?
2021. aug. 27. 19:47
 10/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,altalaban engem tisztel meg ezzel. Probaljuk nevelni,100x elmondom,hogy nem,de nem erdekli kukonosebben. Nem beszel,nem tudom büntetni se,kis cumis pelenkás gyereknek magyarazhatok,egyelore nem erti,vagy nem erdekli.
2021. aug. 27. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!