Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is jól alszik a masodik...

Másnak is jól alszik a masodik gyereke?

Figyelt kérdés
Számomra ez hihetetlen, este 8-tól majdnem reggel 7-ig alszik, majdnem 1 hónapos kora óta most múlt 2 honapos. Eddig mindig azt gondoltam, hogy aki azt állítja, hogy az ekkora babája vegig alszik éjszaka, azt hittem hazudik. Az első gyerekem majdnem 2 eves koraig felkelt egy csomószor. Ilyen kicsinek pedig fél éjszakát fent volt.
2021. aug. 13. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mind a három 2 hónapos kortól 🤷‍♀️

Persze a fogzást és a szepát az első kettőnél nagyon megszenvedtük.

2021. aug. 13. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
4 gyerekem van, egyikhez sem keltem fel 8 hetes koruk után. 😊
2021. aug. 13. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Mázlista 😅

Nem. De még a 3.sem 😄

2021. aug. 13. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Jól aludt kb 4-5 hónapos koráig.
2021. aug. 13. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
4 hónapos koráig egy álom volt minden éjszakánk. Azóta viszont... Mi is az az alvás? 😅 1 év 1 hónapos.
2021. aug. 13. 19:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Az első gyerekem 10 hetesen átaludta az éjszakát és azóta is jó alvó.

A második gyerekem évekig 3-5x kelt, és most lesz 6 éves, és még mindig ébredős, felijedős.

A harmadik még nem született meg, de drukkolok, hogy inkább az elsőre hasonlítson ebben.

2021. aug. 13. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Jól alszik, 11-12 órát simán, kb másfél hónapos kora óta (1 éves múlt). De nekem a nagyobbik is jó alvó volt mindig, szerencsém van velük.
2021. aug. 13. 20:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Kislányom 2.5 hónapos korától átaludta az éjszakát

Sokan azt hitték hazudok,vagy nagyzolok,megdöbbenve néztek rám,szemöldök huzgálás is volt, és a vicc az egészben a "legjobb"barátnőm,akivel 2 hét különbséggel szültünk le tiltott,és már nem is köszön...igen,e miatt

Este 9 órától fél 7 ig aludt... igy volt ez 15 hónapos koráig,a fogzás párszor bezavart,de nem panaszkodtam

Majd 15 hónapos korától éjjelente 10× kelt,zombi üzemmód volt

De volt olyan,hogy fél órát tudtam csak aludni

Születésétől fogva egyedül aludt...

1 hónap zombi üzemmód után magamhoz vettem,mert ugy néztem ki,mint egy drogos,akinek elvonási tünetei voltak,szemem karikás volt,szédültem,hányinger,remegés szaladt a ház is ...

Magamhoz vettem,és ugy aludtunk együtt

Most 20 hónapos,már jobb a helyzet,visszaszokott a kiságyba, mesét olvasok neki,magától elalszik,jó éjt puszi után,de még 1×2× mai napig felkel,de már ennek is tudok örülni

Jön a tesó,igy mégjobban fárasztó,fáradékonyabb vagyok,napközben én is d.u alszok,mert a szemem nem birom nyitvatartani

Több emberrel beszéltem,ez nálunk valószinű szeparációs szorongás volt

2021. aug. 13. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!