Másnak is jól alszik a masodik gyereke?
Nekem mind a három 2 hónapos kortól 🤷♀️
Persze a fogzást és a szepát az első kettőnél nagyon megszenvedtük.
Az első gyerekem 10 hetesen átaludta az éjszakát és azóta is jó alvó.
A második gyerekem évekig 3-5x kelt, és most lesz 6 éves, és még mindig ébredős, felijedős.
A harmadik még nem született meg, de drukkolok, hogy inkább az elsőre hasonlítson ebben.
Kislányom 2.5 hónapos korától átaludta az éjszakát
Sokan azt hitték hazudok,vagy nagyzolok,megdöbbenve néztek rám,szemöldök huzgálás is volt, és a vicc az egészben a "legjobb"barátnőm,akivel 2 hét különbséggel szültünk le tiltott,és már nem is köszön...igen,e miatt
Este 9 órától fél 7 ig aludt... igy volt ez 15 hónapos koráig,a fogzás párszor bezavart,de nem panaszkodtam
Majd 15 hónapos korától éjjelente 10× kelt,zombi üzemmód volt
De volt olyan,hogy fél órát tudtam csak aludni
Születésétől fogva egyedül aludt...
1 hónap zombi üzemmód után magamhoz vettem,mert ugy néztem ki,mint egy drogos,akinek elvonási tünetei voltak,szemem karikás volt,szédültem,hányinger,remegés szaladt a ház is ...
Magamhoz vettem,és ugy aludtunk együtt
Most 20 hónapos,már jobb a helyzet,visszaszokott a kiságyba, mesét olvasok neki,magától elalszik,jó éjt puszi után,de még 1×2× mai napig felkel,de már ennek is tudok örülni
Jön a tesó,igy mégjobban fárasztó,fáradékonyabb vagyok,napközben én is d.u alszok,mert a szemem nem birom nyitvatartani
Több emberrel beszéltem,ez nálunk valószinű szeparációs szorongás volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!