Vannak szerencsés kismamák?
A terhesség előtt 160 cm/70 kg voltam, szóval nem egy nádszélvákony csaj, de azért még az átlagos kategória.
Terhesség alatt felszedtem 15 kilót, ebből a szülés után azonnal lement 8. Szülés után 6 héttel visszanyertem a 70 kilós súlyomat. Szóval úgy nézek ki, mint a terhesség előtt... kivéve a mellemet, ami három méretet nőtt a szopi miatt, és a felsőimbe egyszerűen nem férek bele.
ugyan nem rögtön, de kb. 6 hét alatt voltam eredeti önmagam. a 6 hetes kontrollon pont ugyanannyi kiló voltam, mint amikor jelentkeztem a terhesgondozásra:) nincs csíkom, pocakom, nem nyúlott meg a mellem sem, pedig 7 hónapja szoptatok. jó rám az összes ruhán, problémát csak a szoptatós melltartó okoz, azt ugye mégse vehetem fel spagettipántos tapadós nyári ruhácskákkal:D
de majd jövőre.
Terhesség előtt is sportos vékony voltam, és szülés után is. Nem látszott rajtam a terhesség.
Most megint terhes vagyok, kíváncsi vagyok, milyen leszek szülés után, de gondolom ugyanolyan mint régen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!