Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak szerencsés kismamák?

Vannak szerencsés kismamák?

Figyelt kérdés
Értem itt hogy nem maradt semmi pocakja szülés után és olyan csinos vagy úgy néz ki a teste mint terhesség előtt és úgy jönnek haza a kórházból.
2010. aug. 30. 13:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A terhesség előtt 160 cm/70 kg voltam, szóval nem egy nádszélvákony csaj, de azért még az átlagos kategória.

Terhesség alatt felszedtem 15 kilót, ebből a szülés után azonnal lement 8. Szülés után 6 héttel visszanyertem a 70 kilós súlyomat. Szóval úgy nézek ki, mint a terhesség előtt... kivéve a mellemet, ami három méretet nőtt a szopi miatt, és a felsőimbe egyszerűen nem férek bele.

2010. aug. 30. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem hasam az nincs,de akkora fenekem6csípőm van még mindig,hogy az valami hihetetlen!Viszont a kórházból úgy jöttem haza mint egy 5 hós kismama!mert a bőr csak úgy fityegett a hasamon!mostmár az szép,de a csípőm!Az katasztrófa!magamhoz képest!A melleim akkorák hogy 2 havonta kell újj melltartó,már megint nem férek el bennük!És lógnak mint a fene!9 hós a lányom,és múlt hónapban beteg volt,és megint csak a cicit fogadta el,semmi mást!Akkorák lettek....De persze mindez megérte, de azért jó lenne ha nem kellene bújkálnom a tükör elől! :)
2010. aug. 30. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:

ugyan nem rögtön, de kb. 6 hét alatt voltam eredeti önmagam. a 6 hetes kontrollon pont ugyanannyi kiló voltam, mint amikor jelentkeztem a terhesgondozásra:) nincs csíkom, pocakom, nem nyúlott meg a mellem sem, pedig 7 hónapja szoptatok. jó rám az összes ruhán, problémát csak a szoptatós melltartó okoz, azt ugye mégse vehetem fel spagettipántos tapadós nyári ruhácskákkal:D

de majd jövőre.

2010. aug. 30. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Terhesség előtt is sportos vékony voltam, és szülés után is. Nem látszott rajtam a terhesség.

Most megint terhes vagyok, kíváncsi vagyok, milyen leszek szülés után, de gondolom ugyanolyan mint régen :)

2010. aug. 30. 16:43
 15/15 anonim ***** válasza:
én sem feszes hassal jöttem ki. de nem is kellett méh hasleszorítós bugyit hordanom. sajnos topban sem lehetett látni, hogy maradt hasam amikor jöttem el a kórházból!
2010. aug. 30. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!