Vannak szerencsés kismamák?
én sajnos azok közé tartozom. pedig amikor terhess lettem úgy örültem. hogy biztos mard rajtam pár kiló.
de a kórházból úgy jöttem haza hogy a terhességem eleje + 2-3 kg.
rólam első szülés után minden nadrág leesett. A terhesség előtti is.
Igaz, kicsit, lötyi volt a hasam, de a nadrág "megtartotta".
Aztán pár hét alatt ez a kis lötyi szépen megtel :-))
Második szülés után meg akkora hasam maradt eleve, mintha bennem maradt volna mégg egy gyerek.
Ez van! Nekem nem is célom, hogy szülés után két héttel címlapképes legyek. Most a baba a legfontosabb!
azt nem hinném, hogy már a kórházból hazajövet. de ha nagyon szerencsés, akkor talán pár hét, egy hónap alatt.
egyik barátnőmnek még van egy pici pocakja, pedig vékony testalkatú és súlyra nem hízott. valamennyi azt hiszem többségünknek marad, vagy legalábbis lassabban megy vissza
nem akarok dicsekedni, nem az én műfajom, de 65kilóval lettem terhes (174cm), 10 kilót szedtem fel terhesség alatt, 75el mentem szülni. 68al jöttem ki a kórházból. A maradék 3 kiló kb másfél hét alatt lement, azóta még 3-at leadtam.
Hasam nincs, soha nem is volt (kiv terhesen).
Viszont a cickóm kisebb lett :-(
Mondhatom hogy szerencsés vagyok. Kicsike, és csak néhány repedés van a köldököm körül, ami már nem is látszik szinte -a combomon és a fenekemen kicsit több van, de még vállalható :)-. 58 kilóval kezdtem a terhességet, 72 kilóval fejeztem be. 4 kilóval és 60 centivel született a fiam 2 éve. A kórházból 60 kilóval távoztam, szülés után 4-6 héttel már mindenbe belefértem, amibe előtte is. Fél éve elkezdtem tornázni, jelenleg 54 kiló vagyok (170 centi), és a hasam is szebb lett -kicsit olyan gyűröttnek nézett ki, de szinte teljesen elmúlt.-
Nekem áldásos alkatom van, mert például anyukám 25 kilót hízott velem, a húgommal pedig 24 kilót. Ilyesztgetett is, de hála istennek nem szedtem fel annyit.
Most a húgom is terhes, 2 hét múlva szül. Bár neki olyan 3 kiló körüli babát jósolnak, ő is csak 10 vagy 11 kilót szedett fel (és striája egy darab sincs -ezért kicsit irigykedem-), úgyhogy szerencsések vagyunk :)
Sajnos én sem tudtam megtartani a kilókat. Hasam volt szülés után, anyukám még viccelődött is, hogy benn maradt még valaki? :) De aza kis pocak is eltűnt egy hónap alatt, ugyanúgy, ahogy a combom, a fenekem, és a mellem a szoptatás végeztével. Se csíkom, se pocakom, semmim, ami a terhességemre utalna, "csak" a kisfiam, akire azt hiszik idegenek, hogy az öcsém.
Pedig szívesen megtartottam volna azt a +12 kilót, amit felszedtem. 46 kilóval kezdtem, 58-cal szültem és szülés után 1 hónappal már 50 kg alatt voltam. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!