Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek nincs szopipárnája,...

Akinek nincs szopipárnája, jól megvan nélküle?

Figyelt kérdés

Nagyon soknak van, én is szerettem volna, de nem telik rá. Hogy szoptatjátok a babátokat nélküle?

Köszönöm!

2010. aug. 30. 13:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Fotelben, karfára támaszkodva, gyerkőc alatt a kispárnám és úgy, vagy fekve. Mikor már nem nyiklett-nyaklott, meg megszoktam hogyan tartsam, akkor párna sem kellett.

Ma már 15 hónapos, de ha éjjel felkel teázni, még mindig viszem a kispárnámat, törökülésbe ülök úgy veszem az ölembe és teázik. :)

Szopipárna... nekem abszolút feleslegesnek tűnt, ezért nem vettem.

2010. aug. 30. 14:02
 12/24 anonim ***** válasza:
Nekem van, de sosem használtam szoptatásra. Terhesség alatt jó volt a térdem közé tenni ha oldalt fekve aludtam, ill. most hogy mászik, ül a pici, a háta mögé teszem ha esetleg felborulna..
2010. aug. 30. 14:03
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. aug. 30. 14:06
 14/24 anonim ***** válasza:
én vettem első babánál, aztán azóta is csak porosodik, mert nem használtam egy percet sem. Egyáltalán nem tudtam azon szoptatni. Kényelmetlen volt. Egyelőre még porfogó aztán majd jól kidobom egy lomtalanításkor..
2010. aug. 30. 14:06
 15/24 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, add el a kerdezőnek 1-2 ezer forintért ha úgy is felesleges, mindd ketten jól jártok, neked nem foglalja a helyet, neki meg lessz:)

én csak azon tudtam szoptatni, nem kellett tartani a babám,Kis/nagy párnám nem volt kényelmes seneki sem nekem. Vatera teszvesz 3000 ft!

2010. aug. 30. 14:14
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak a figyelmességét:)
2010. aug. 30. 14:21
 17/24 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem volt nagyon szerettem terhesség vége felé sokat segített az alvásban, aztán kb 1 hónapos korától a szoptatásnál addig túl pici volt és elveszett benne, kispárnán szoptattam.

A lényeg, hogy nekem is túága lett volna, így megvettem a huzatot 1400ft varrtam bele belsőt azt megtömtem szivaccsal(pár 100ft-ért lehet venni, én a yisk-ben vettem) és azóta is nagyon szeretjük, már nem szopik de jókat fetreng rajta 10 hós.

2010. aug. 30. 15:22
 18/24 anonim ***** válasza:
nekem van,de nagyon kényelmetlen volt.én egy sima párnát teszek a babám alá.már ki is növi lassan.na de mikor meglátja a párnát és hogy ülünk a fotelba,már cuppog is a kicsim.
2010. aug. 30. 15:24
 19/24 anonim ***** válasza:

Bocs "túl drága" akartam írni.

Én is használtam a hátát támasztani ülésnél.

2010. aug. 30. 15:24
 20/24 anonim válasza:
Szerintem nem mindegy hogy mekkora a melled.Nekem kicsik a melleim,fekve egyáltalán nem tudtam szoptatni,ülve párna nélkül megint nem.Én nagy hasznát vettem az enyémnek.Szopi után a kicsi nagyon jókat aludt benne.
2010. aug. 30. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!