Akinek nincs szopipárnája, jól megvan nélküle?
Nagyon soknak van, én is szerettem volna, de nem telik rá. Hogy szoptatjátok a babátokat nélküle?
Köszönöm!
Fotelben, karfára támaszkodva, gyerkőc alatt a kispárnám és úgy, vagy fekve. Mikor már nem nyiklett-nyaklott, meg megszoktam hogyan tartsam, akkor párna sem kellett.
Ma már 15 hónapos, de ha éjjel felkel teázni, még mindig viszem a kispárnámat, törökülésbe ülök úgy veszem az ölembe és teázik. :)
Szopipárna... nekem abszolút feleslegesnek tűnt, ezért nem vettem.
Kedves utolsó, add el a kerdezőnek 1-2 ezer forintért ha úgy is felesleges, mindd ketten jól jártok, neked nem foglalja a helyet, neki meg lessz:)
én csak azon tudtam szoptatni, nem kellett tartani a babám,Kis/nagy párnám nem volt kényelmes seneki sem nekem. Vatera teszvesz 3000 ft!
Szia.Nekem volt nagyon szerettem terhesség vége felé sokat segített az alvásban, aztán kb 1 hónapos korától a szoptatásnál addig túl pici volt és elveszett benne, kispárnán szoptattam.
A lényeg, hogy nekem is túága lett volna, így megvettem a huzatot 1400ft varrtam bele belsőt azt megtömtem szivaccsal(pár 100ft-ért lehet venni, én a yisk-ben vettem) és azóta is nagyon szeretjük, már nem szopik de jókat fetreng rajta 10 hós.
Bocs "túl drága" akartam írni.
Én is használtam a hátát támasztani ülésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!