Akinek nincs szopipárnája, jól megvan nélküle?
Nagyon soknak van, én is szerettem volna, de nem telik rá. Hogy szoptatjátok a babátokat nélküle?
Köszönöm!
tudom, h ez itt reklám, de én tudnék neked olcsón (3e) párnát eladni.
Amúgy én nagyon szerettem, könnyű volt szoptatni a lányomat. Most 8 hós, és még mindig imádja. mostmár átmászik rajta, ráültetem, ott játszik, stb.
Az első babánál fotelben, és a karfára támaszkodtam. Vagy ha nem fotelben, akkor díszpárnát tömködtem a könyököm alá.
Másodikkal már fejenállva, féllábon is megy :-))
Én az elsővel kaptam ajándékba, használtam is, de feleslegesnek éreztem, így a második baba születése előtt elajándékoztam.
Vagy fekve szoptattam, vagy kanapén, felhúzott lábakkal, karomat a lábamra támasztva és azon a bébi.
Egyébként bármilyen nagyobb méretű párna megteszi, ha arra van szükség. Ez csak egy amolyan komfort, mint hogy széken ülsz, vagy fotelban, egyáltalán nem szükségszerű.
én addig nem tudtam rendesen szoptatni, amíg nem volt párnám. Akármilyen párnát tömködtem a kezem ill a gyerek alá, sehogyse volt jó. 2. napon szóltam a páromnak h szerezzen be egyet.
Valakinek bejön, valakinek nem. Én valószínüleg nem voltam ügyes, sima párnával nem ment.
én 5-15.000 között láttam szoptatós párnát, rablásnak tartom. (Barátnőmnek ráadásul nem is jött be igazán)
Én vettem egy "félpárnát" hipermarketben 2000Ft-ért, és tökéletesen kényelmes mindkettőnknek. Amíg nem volt ilyen párnám 2 kispárnát raktam egymásra, vagy összehajtogatott pokrócra tettem a babust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!