Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig fog tartani ez az...

Meddig fog tartani ez az önveszèlyes időszak?

Figyelt kérdés
Kisfiam hamar elkezdett mászni(7hòsan) s lassan minden törèkenyet el kellett rakjunk,amit el tudott èrni. Most tölti a 9 hòt,mindenhol feláll màr,s mindig azt szeretnè,amit nem szabad :D pl a virágcserèpben matatni,függönyt huzigálni,minden lehetetlen helyen felhùzza magát àllásba,a nem szabad ot kineveti sokszor,nem hallgat rà,huncutkodik. Eddig szuper volt,tök sokáig eljátszott egyedül is,illetve lekötöttèk a játèkai,most akkor játszik el jobban,ha leülök mellè,sokat foglalkozom vele minden nap,csak ìgy nehezen oldom meg a teendőket...Rengetegszer màszik fel rám is,ha eszem s ülök az asztalnál már csimpaszkodik a lábamba. Nèha elvan,sokszor a hülyesègekkel jobban,mint a játèkaival,de nèha már nem tudom mit adjak neki,hogy lekösse,mindig a bajt keresnè :D nem nagyon lehet őt 2 percre sem magára hagyni,ha meg mellèm rakom a konyhában állandòan felhùzza magát ès nagyon fèlek,hogy elesik s ráesik a kőre. Ha már nagyon necces járòkába rakom,de már ott sem játszik el,rögtön feláll,kiabál :D
2021. aug. 25. 16:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10 Gondolj vissza egy kicsit a saját gyerekkorodra. Aztán a kamaszkorodra. Ha én végiggondolom a saját felcseperedésemet, azt kell mondjam, kész csoda, hogy még élek. 4es voltam.
2021. aug. 26. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!