Szeparációs szorongás 1 éves kor felett? Vagy ez inkább “anyás” időszak?
14-15 között van a lanyom. Picinek, 8 hónaposan nem
Volt szeparációs szorongása, csak este. Általában 1-2x felsírt. Egy pillanatra fel kellett venni és már aludt is vissza. De semmi egyéb. 10-11 hónaposan volt először hogy látszott inkább velem/apukájával szeretne lenni, a mi kezünkbe kívánkozott, de nem volt extrém. Úgy 1 éves korától durvultak el a dolgok. Bár most ugye karantén van..de így is ha csak rövid időre látjuk a nagyit..aranyos meg kedves vele, mosolyog, de nem akar a kezebe lenni szinte soha, és az apukajátol is mindig jönne vissza hozzám. Elég matrica baba. 1,5 hónapja nalunk lakik a húgom, őt is nagyon szereti, de ha ott vagyok akkor ezesetben is csak (!) velem akar lenni, rajtam csünggeni :)
Ebben az életkorban nálatok volt ilyen?
A szeparaciós szorongást sokan 8 és 18 hónapos kor körül említik. De rengeteg szakember van aki szerint 8 hónapos és 2 éves kor között bármikor eljöhet, vagy akár folyamatosan is fennállhat.
A 8 és 18 hónap egy átlag hogy általában akkor jelentkezik. De ettől sok baba eltér. Ez épp olyan minthogy van aki 50, van aki 60 cm-el születik, az átlag meg kb 56 cm.
Van egy 2. Turnus is
Lányomnak 16-18 hó közt volt hullámzó erősséggel szepája.
Durva volt
Én sem tudtam h van 2. Felvonás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!