Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet ebből nagy baj?

Lehet ebből nagy baj?

Figyelt kérdés
19 hós kisfiam egy pillanat alatt belenyúlt az éppen kakás wcbe és sajnos utána le is nyalta a kezét..Nagyon félek hogy baja lesz. Volt valakinél ilyen?
2021. aug. 24. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Normál esetben az égvilágon semmi baja sem lesz!
2021. aug. 24. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk is vannak ilyen szaros sztorik 😂

Én annak idején a tyúkszart kóstoltam meg, az öcsém pedig, amikor egy pillanatra egyedül lett a bilin hagyva, kikente az egész fejét a kakájával 😁 A szájára is ment, szóval szerintem bele is, semmi baja nem lett! :)

2021. aug. 24. 08:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Előszőr én sem tulajdonítottam neki jelentőséget ,de egyik ismerősöm megijesztett, hogy az e-colit így lehet elkapni és, hogy az mennyire veszélyes.
2021. aug. 24. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Fúj.

Mármint,fúj.De igen,megesik az ilyen.Semmi baja nem lesz,a saját fenekét is lesz,hogy nem tudja kitörölni rendesen vagy félre csúszik a papírzsepi és kézzel sikerül,rengeteg kellemetlen sztori van gyerekekkel ilyen téren,de ezt is meg kell tanulni valahogy.. 😅

2021. aug. 24. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz. Ilyen lesz ám még mikor biliztek wcztek. Ha fáj a hasa vagy megy nyilván doki. Nyugi
2021. aug. 24. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!