Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kutyamentes helyek, ahol...

Kutyamentes helyek, ahol nyugodtan lehetne babával sétálni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 16:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Már mondta más is, bekerített játszótér, oda tilos kutyával bemenni.
2021. aug. 19. 17:33
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán az ország melyik részén...?
2021. aug. 19. 17:55
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
Ha valaki feltesz egy kérdést, és nem írja hozzá, hogy hol lakik, akkor 100%, hogy pesti.
2021. aug. 19. 17:58
 14/22 A kérdező kommentje:
Pest vagy Fejér megye elsősorban.
2021. aug. 19. 17:58
 15/22 A kérdező kommentje:

13/

Azért nem írtam helyet, mert ha írtok valami érdekes parkot, helyet, akkor esetleg felkeressük, ha utazunk, nem azért, mert azt hiszem, hogy egy városból állna az ország.

2021. aug. 19. 18:10
 16/22 anonim ***** válasza:
89%

Hát nálunk Kaposváron van egy nagyon szép park a Tesco mögött, régen oda jártunk le a barátaimmal beszélgetni, sétálgatni, most még szebb, mert felújították.

Ha egyszer erre jártok nézzétek meg, oda nem szabad kutyákat bevinni és közvetlenül a Tesco mellett van egy kis játszótér is.

2021. aug. 19. 18:19
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

Szent István park.

Amúgy én megértelek, ez a város már annyira kutyabarát lett, hogy a reggelizők versengenek a legkutyabarátabb hely címért, miközben szerintem kutyának semmi keresnivalója az ember tányérja körül. Liftben meg bárhol máshol is pont lesz.arják a kedves gazdik, hogy összenyalta-e a lábam kutya. Én nagyon nem szeretem őket, mert nem nevelik őket a gazdik, de a fiamnak ezt próbálom nem kimutatni, felőlem kutyázhat, ha akar, bár ő már idősebb a te gyerekednél. Én is eléggé ki voltam akadva amikor egy éve a Margitszigeten egy óriás vizsla ráfutott a plédünkre.

2021. aug. 19. 21:14
 18/22 anonim ***** válasza:
79%

Komárom-Esztergom megye

Tata vannak kutyák a tóparton, de nem szaladgálnak szabadon, az Építők parkjában nyitott játszótéren sosem találkoztam kutyussal.

Egy kisebb településen lakunk, itt sem..

Simán beírod, hogy játszótér,a 90% bekerîtett, hogy a gyerekek ne kószáljanak el..

Ez az “emberfuttató”

🤨

1.

2021. aug. 19. 22:11
 19/22 anonim ***** válasza:
72%
Millenáris, Kopaszi gát
2021. aug. 19. 23:02
 20/22 anonim ***** válasza:
46%

Ember futtató? A gyereked nem egy állat hogy futtasd.Játszótérre vidd..

De amúgy meg..100 kutyából jó,ha egy oda akar majd menni,azt is vissza fogják hívni,mert nem akarják a rikácsolást hallgatni.Hozzá vannak szokva a hozzád hasonló kisgyerekesekhez is.

Semmi baja nem lesz,ha egy kicsit normális gyerekként kezeled és hagyod,hogy a parkban emberek-állatok közt egyaránt legyen.

Ne aggódj,idegen se fog oda menni hozzád..

2021. aug. 20. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!