Szeretnél majd gyermeket?
Hány évesen tervezed?
Hány gyermeket szeretnél?
Hány éves vagy most és milyen nemű?
13.azt kérdezte szeretnél e én nem szidok senkit...
Attól még hogy nem szeretnék jogom lehet válszolni nem?
Nem konkrétan azokat kérdezte csak akik szeretnek.
Egyszerűen nekem ez jó és kifejtettem, de látom itt ezt se szabad?
Hol írtam provokatívat? Itt véleményezni lehet sőt becsülöm az olyanokat akiknek nagy családja van...te valamit nagyon kiforgattál a szavaimból..
22es,nehezen megy a szövegértés? Azt írtam, hogy feleslegesen írkálsz olyat, hogy jöhetnek a kritikák, mert te nem akarsz. Mert nem arról szól, hogy kritizáljuk egymást. Pont azt írtam, hogy még szabadkoznod sem kellene azért, hogy nem akarsz gyereket!
Tényleg ennyire nehéz neked értelmezni? Konkrétan arra a leírásodra reagáltam, amiben azt írod, hogy jönnek majd a kritikák, hogy fiatal vagy még, és meggondolhatod magad, de neked erre nincs szükséged. Erre a részre mondtam azt, hogy feleslegesen túráztatod előre magad, hogy esetleg kapsz majd kritikát, mert ez a kérdés nem egymás kritizálásáról szól.
Azt ugye érted, hogy támogató üzenetet írtam, hogy jogod van a saját véleményedhez és akaratodhoz? Érted?
Semmi kritikát és bántást nem kaptál.
Ez a rész provokatív : "Most jöhetnek a válaszok miszerint jajj majd megondolod magad..és ha nem?" mert olyan hatást kelt, mintha te direkt akarnád, hogy ilyen válaszokat kapj. Erre írtam, hogy ettől felesleges tartanod, mert jogod van hozzá, hogy ne akarj gyereket.
Érted, vagy magyarázzam el jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!