Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretnél majd gyermeket?

Szeretnél majd gyermeket?

Figyelt kérdés

Hány évesen tervezed?

Hány gyermeket szeretnél?

Hány éves vagy most és milyen nemű?

2021. aug. 18. 21:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
82%
Testvér nélkül is simán fel lehet nőni. A környezetemben mindenki vígan meg van a testvéreitől távol, abszolút nincs az a mindenen átívelő, szoros kapocs amiről sokan fantáziálnak.
2021. aug. 19. 13:03
 22/39 anonim ***** válasza:
77%

13.azt kérdezte szeretnél e én nem szidok senkit...

Attól még hogy nem szeretnék jogom lehet válszolni nem?

Nem konkrétan azokat kérdezte csak akik szeretnek.

Egyszerűen nekem ez jó és kifejtettem, de látom itt ezt se szabad?

Hol írtam provokatívat? Itt véleményezni lehet sőt becsülöm az olyanokat akiknek nagy családja van...te valamit nagyon kiforgattál a szavaimból..

2021. aug. 19. 14:43
 23/39 anonim ***** válasza:
73%
22.vagyok mellesleg semmi provokatív nem volt bennem egyszerűen a kérdésre reagáltam..pedig arról szól, hogy ki szeretne tehát erre válaszoltam...itt mindenki kifejtette az életét de aki nem szeretne itt azt egyből megvetni kell? Nem sértésből írod de konkrétan annak jött át. Persze a kérdező tudja igazán kiktől akar választ, ha úgy látja max törli az enyémet de ettől még gondoltam megosztom hisz itt lehet véleményt adni de ezek szerint egyből támadják aki nem gyerekes...semmi támadó szándék nem volt bennem...csak megosztottam hogy én mit tervezek mert nem láttam azt hogy akik nem szeretnének azok ne írjanak! :/ rosszul látom?
2021. aug. 19. 14:50
 24/39 anonim ***** válasza:
90%
Én azt se értem, hogy a 21. hsz. miért lett lepontozva. Tény, hogy messze nem minden testvér tart össze, vagy van szoros kapcsolatban. Tetszik vagy nem tetszik, de ez az igazság. Nem csak rózsaszín testvérkapcsokatok vannak...
2021. aug. 19. 15:05
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem miért kell mindenkit lepontozni? Már az is baj ha valaki nem akar gyereket de megosztja mit tervez,...amúgy hol írta le az életét :D..mellesleg ha zavar akkor minek kommenteled még kedves 13-as? Amúgy te vagy itt az egyetlen aki provokatívan áll hozzá ehhez, én se látok semmi rossz szándékot a 10-es válaszában... Éns e akarok gyereket sőt én is leszbikus vagyok, valahogy nem állok rá az anyaságra és sosem éreztem azt hogy szerentnék. Na most engem is lepontoztok? :D...
2021. aug. 19. 15:15
 26/39 anonim ***** válasza:
81%
Ó, a GYK-n vannak egyedek, akik hivatásból pontoznak le mindenkit témától, véleménytől független, nem kell ebbe sokat belelátni. Van, hogy egy kérdés nagyon egyértelmű, mindenki 100%-osra van értékelve sokáig, majd jön egy agyatlan, aki mindenkit lepirosoz ész nélkül, egymástól ellentétes kommenteket is. Szerintem ezek ilyen kis beépítettek, akik mindenki átlagán rontanak.
2021. aug. 19. 15:35
 27/39 anonim ***** válasza:
87%

22es,nehezen megy a szövegértés? Azt írtam, hogy feleslegesen írkálsz olyat, hogy jöhetnek a kritikák, mert te nem akarsz. Mert nem arról szól, hogy kritizáljuk egymást. Pont azt írtam, hogy még szabadkoznod sem kellene azért, hogy nem akarsz gyereket!

Tényleg ennyire nehéz neked értelmezni? Konkrétan arra a leírásodra reagáltam, amiben azt írod, hogy jönnek majd a kritikák, hogy fiatal vagy még, és meggondolhatod magad, de neked erre nincs szükséged. Erre a részre mondtam azt, hogy feleslegesen túráztatod előre magad, hogy esetleg kapsz majd kritikát, mert ez a kérdés nem egymás kritizálásáról szól.

Azt ugye érted, hogy támogató üzenetet írtam, hogy jogod van a saját véleményedhez és akaratodhoz? Érted?

Semmi kritikát és bántást nem kaptál.

2021. aug. 19. 16:47
 28/39 anonim ***** válasza:
78%

Ez a rész provokatív : "Most jöhetnek a válaszok miszerint jajj majd megondolod magad..és ha nem?" mert olyan hatást kelt, mintha te direkt akarnád, hogy ilyen válaszokat kapj. Erre írtam, hogy ettől felesleges tartanod, mert jogod van hozzá, hogy ne akarj gyereket.

Érted, vagy magyarázzam el jobban?

2021. aug. 19. 16:50
 29/39 anonim ***** válasza:
27%
dfghbkljééámnbbgftr67989ppol
2021. aug. 19. 21:39
 30/39 anonim ***** válasza:
92%
Örülnék ha lenne gyerekem a jövőben olyan 26-30 évesen, imádom a gyerekeket, de ennyi idő alatt változhat a véleményem, 10 év mulva fene sem tudja mi fog lenni. 17F
2021. aug. 19. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!