Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretnél majd gyermeket?

Szeretnél majd gyermeket?

Figyelt kérdés

Hány évesen tervezed?

Hány gyermeket szeretnél?

Hány éves vagy most és milyen nemű?

2021. aug. 18. 21:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
77%

On. Igen 30 éves vagyok, van 1 gyerek. Jelenleg ennyi elég, talán pár év múlva megint lesz kedvünk babázni.

Off. Tehát az eddigi 9 válaszból a Gyerekvállalás és nevelés kategóriában 4 nem akar, 4 igen vagy van és 1 is-is.

Ne értsetek félre, engem abszolút nem izgat, ha valaki gyerekmentes. Csak furcsálltam, hogy mostanság egyre több az olyan válasz ahol érződik, hogy olyan ad tanácsot aki nem tudja miről van szó, pl nevelési tanácsoknák elég sok fröcsögő válasz van, vagy sírós kérdéseknek, vagy olyanoknál hogy valaki leírja hogy rosszul alakult az élete, valaki fixen odaírja, hogy na ezért nem lesz gyereke soha.

Nagyon furcsa. Mintha én, aki nem tervezek gyúrni, és nem kedvelem a gyurmákat, odamennék a sport kategóriához, és szapulnám őket, meg agyba főbe osztanám a tanácsokat, másodkézből szerzett tapasztalattal.

🤷🏼‍♀️ csak leírtam már ami birizgálta a csőröm, tenni ezellen úgyse tudok.

2021. aug. 19. 06:40
 12/39 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%
Tudod, hogy ebben az országban mindenki jobban tud mindent :)
2021. aug. 19. 06:43
 13/39 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 10es. Ez a poszt nem arról szól. Inkább olyan, hogy ilyen megjegyzést tettél, mintha ezt akarnád kiprovokálni. Pedig nem hiszem, hogy sokakat izgat a statisztikai kérdésen túl, hogy konkrétan te mit kezdesz az életeddel.

Nem sértésből írom. Legyen boldog gyerekmentes életed! Hiszen úgy is lehet!

2021. aug. 19. 07:40
 14/39 anonim ***** válasza:
73%

Nem szeretnék vér szerintit (örökbefogadnék inkább), de a párom igen, szerintem miatta bevállalom, mert nem akarom megfosztani a lehetőségtől.

30 éves korom körül terveztem, bár ha előbb kész a házunk, előbbre tolódhat.

Egy a maximum. Őszintén remélem, hogy nem leszek ikrekkel terhes, mert egy kisszoba lesz, ami 2 gyereknek elég szűkös lenne. Utána elköttetem magam.

Most én 23 vagyok, ő 34.

2021. aug. 19. 07:47
 15/39 anonim ***** válasza:
68%

Most már igen, előtte évekig szajkóztam, hogy nem, nem.

Egy éve leszünk együtt lassan a barátommal, eleinte neki is mkndtam, de tavasz óta másképp gondolom szerencsére.

Jelenleg 23 éves nő vagyok, pár évet azért még várnék, legalább 3-4 év múlva szeretnék

2021. aug. 19. 08:16
 16/39 anonim ***** válasza:
81%

Nem szeretnék, így értelemszerűen sehány évesen.

Egyet sem

34/F

2021. aug. 19. 08:22
 17/39 anonim ***** válasza:
80%

14.

A párod miatt ne vállald be. Ha te nem szeretnéd, akkor semmikép, meet tönkreteszed a saját és a gyerek életét is. Nem kell a hős szerelmea mártírt játszani, főleg, ha tőnkremegy a kapcsolat, te maradsz ott a nem is igazán akart gyerekkel.

2021. aug. 19. 09:23
 18/39 anonim ***** válasza:
76%
14.: Eszedbe ne jusson, csak a gyerek szívná meg! Keress olyan pasit, akivel egyezik a nézetetek! Ez így halott ügy, ezek a "párom miatt bevállalom" sztorik nem szoktak jól alakulni, főleg, hogy a gyerek benned lenne 9 hónapig, nem benne.
2021. aug. 19. 10:36
 19/39 anonim ***** válasza:
43%
Köszönöm az aggódó kommenteket, de nem fogunk egy ilyen dolog miatt szakítani :) Valóban nem szeretnék fizikailag szülni, mikor annyi elhanyagolt, elhagyott gyerek van. De ez egy olyan dolog, amin a nők kb 90%-a átesik élete során, tehát nem akadok fenn maga a szülés témán… Olyat pedig nem mondtam, hogy gyereket nem akarok, csak vér szerintit nem szerettem volna, ha örökbe is tudnék fogadni. Nagyon sok örökbefogadott gyerekkel találkoztam gyerekkoromban, ami mély nyomot hagyott bennem. Őszintén szólva én nem tudom átérezni, hogy miért kell annyi embernek vér szerinti gyerek, de persze tiszteletben tartom mindenki véleményét. A páromat sem fogom ettől megfosztani, ha erre vágyik.
2021. aug. 19. 12:24
 20/39 anonim ***** válasza:
71%

Szeretnél majd gyermeket? - Talán igen. Egyelőre nem érzem azt az elsöprő vágyat hogy mindenáron gyerekem legyen, de nem is zárkózom el tőle.

Hány évesen tervezed? - Ha a jelenlegi érzéseim változnak és mindenáron szeretnék majd anya lenni, maximum 35 éves koromig vállalnám be. Ideálisan olyan 32-33 évesen.

Hány gyermeket szeretnél? - Egyet. Tudom, most jönnek majd azok a kommentek hogy testvér nélkül így meg úgy, de én abban biztos vagyok, hogy egy gyereket tudnék biztonságban felnevelni úgy, hogy el is indítsam, indítsuk őt az életben és támogatni is tudjuk.

Hány éves vagy most és milyen nemű? 29 éves nő vagyok.

2021. aug. 19. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!