Ha lehetne választani, milyen nemű gyermeket szeretnél és miért?
Figyelt kérdés
2017. márc. 28. 11:07
1/20 anonim válasza:
Én akkor sem választanék. Az ember nem azért szereti a gyerekét, mert fiú vagy lány, hanem mert az övé.
De akkor már azt szeretném, ha fiam és lányom is lehetne, hogy egyik se maradjon ki az életemből. Hiányozna, úgy érzem.
2/20 anonim válasza:
Amíg nem voltam terhes, addig mindig lányt akartam. Onnantól hogy megfogant a baba, komolyan, teljesen mindegy volt. Elcsépelt a mondás, de valóban csak azt akartam, hogy egészséges legyen. Végül is lányom lett
3/20 anonim válasza:
Lányt akartam, eddig úgy néz ki hogy kisfiú! :) már most minden porcikáját imádom! Nem értem miért ragaszkodtam a kislányhoz! Az egészség a fontos :)
Üdv: 28 hetes kismami
5/20 anonim válasza:
Nekem fiam is és lányom is van. Örülök, hogy mindketten itt vannak az életünkben. Én inkább erre vágytam. Fiú is és lány is. Ha lesz harmadik, teljesen mindegy a neme, egészséges legyen.
6/20 anonim válasza:
Világéletemben fiús anyukaként tudtam magam elképzelni csak. Lányom lett, nem cserélném el. :)
8/20 anonim válasza:
Mindig lányokat akartam. Mind a kettő lány is lett. Harmadiknak is lányt akarnék, de már nem vállalok be többet.
9/20 anonim válasza:
Akkor utolsó alapján én is le merem írni, hogy fiút akartam és az is lett. Nem azért, mert utálom a lányokat. Ez nem így van. Egyszerűen aranyosabbnak találom a kisfiúkat és nem igazán tudom magam elképzelni kislányos szülőként. Ez csak nem bűn. Egyébként ha lány lett volna, akkor nem utálnám, nem adtam volna intézetbe természetesen. Őt is szeretném.
10/20 anonim válasza:
Elsőre kisfiút szerettem volna, mivel hárman vagyunk lányok testvérek :) szerencsére kisfiú lett.
Utána viszont kislányt szerettem volna, hogy azért mégis csak legyen egy lányom- ez is összejött.:)
most a harmadiknál nem tudnám megmondani- viszont a lányom közölte, hogy úgyis ikrek lesznek és egy fiú egy lány lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!