Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha hanyatt fektetem üvölt ?!!

Ha hanyatt fektetem üvölt ?!!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha olben van a baba semmi baj,ha leteszem ordit visít.. szerintetek? Nem marad el sehogy sem.. mit csinaljak? Azért egész nap nem cipelhetem.. 10 hetes. Aludni napközben nem akar szinte semmit. Normális dolog ez így? De sehogy sem jó sokszor akaratosnak tunik… :( én rontottam el? Fog ez majd változni? Ejszakakat végig alussza de nappal amíg fent van ordit.. van jatszoszonyege,stb stb élvezi de kb 15 percig… nektek mennyit aludt napközben ?? Fel lenne kapva?
2021. aug. 18. 11:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ne aggódj, szerintem egyikünk sem feltételezett olyat, hogy ne szeretnéd. Akinek letehetetlen babája volt az biztosan átérzi, tudjuk milyen nehéz és fárasztó naphosszat kézben fogni vagy hogy mentálisan is nehéz hogy folyton sír ha leteszed, az ember haja kihullik. De garantáltan nem marad így. A hordozás jó ötlet bár én a hordozva főzéssel nem értek egyet ( de ez a saját véleményem), de amúgy maga a a hordozás szuper dolog. Nem terheli a hátad, van két szabad kezed.. És a legtöbb baba imádja, persze ebben is akadnak kivételek de érdemes kipróbálni.

Az én fiam a napokban már 3 éves lesz és a mai napig igényli a sok testkontaktot. Most már nem adom meg neki annyiszor ahányszor kéri, mert ha épp teszem azt mosogatok akkor nem veszem fel hiába szeretné. De neki már el lehet mondani hogy most nem de ha befejeztem felveszlek. Ez ilyenkor nem azt jelenti, hogy azt várja hogy cipelgessem körbe a kis fenekét a lakáson mint mikor kicsi volt. Egy perc nyakamban lógás után magától lemegy. Persze ha türelmet kérek tőle akkor itt a dackorszak közepén nem sok jóra számíthatok... 😆 De hát istenem, ez is elmúlik.

Igen valóban teher tud lenni ez a folytonos kontakt és mindenki úgy csinálja ahogy neki(k) jó, de azzal egész biztosan nem tudod elkényeztetni, hogy sokat van a kezedben.

2021. aug. 20. 07:36
 22/22 A kérdező kommentje:
Elvittem orvoshoz,csak nem az volt a baj hanem fajt a hasa kapott egy papaverines szert amiből eves előtt egy fel mokkaskanalnyi kell.. azóta rengeteget nyugodott.. és le is lehet mostmár tenni szepen elvagyunk mosolyog.. :)
2021. aug. 20. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!