Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikortól az anyuka otthon...

Amikortól az anyuka otthon marad a gyerkőccel, onnantól kezdve a háztartás csak az ő feladata, az apák onnantól már nem csinálnak semmit, mivel ők dolgoznak és a nő úgyis otthon van?

Figyelt kérdés
Otthoni házimunkát( rendrendrakás, porszívózás,felmosás,ablak-ajtó-hűtő pucolás, mosogatás, mosás, wc-fürdő takarítás) , nem pld bevásárlás.
2021. aug. 16. 07:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%

19#igen,van különbség a gyerekek között,pl.az unokatesóm sem tud megfőzni,ott 16 hónapos a gyermek

Kislányomnak (előre gondolkodtunk) csináltunk egy játszószobát,pont a konyha elött van ez a szoba,ott játszik addig,pont rálátok,de hálIstennek elvan addig,ha 2 fogásos ebédet csinálok az max tényleg 2 óra

Várjuk a 2.babát, 19 hetes vagyok 😁 mindenre felkészültem,de biztos vagyok benne,hogy 2 gyermektől ezek a dolgok elvégzése nehezebb lesz

2021. aug. 16. 10:40
 22/32 anonim ***** válasza:
73%

#21 19. Vagyok

Nálunk úgy van, hogy a nappali és konyha egyben van, és a nappali egyik sarkában van a játszósarok, de szétdobálja a gyerek egy aknamezőt létre hozva. Fel alá rohangál, felmászik a bútorokra pl kanapé, dohányzóasztal, és próbálgatja mi más módon tud lejönni (már rég megtanult fenékkel tolatni, de az nem elég izgi). És mikor leesik, és épp nem üti meg magát, akkor röhög és menne még egy körre 😏

Így csak akkor viselkedik, ha én mással foglalkozok, mert azt akarja, hogy "hagyjam a dagadt ruhát másra".

Egyébként ha ép a lábamat lógatom, lenyugszik.

Takarításban meg segít.

2021. aug. 16. 10:52
 23/32 anonim ***** válasza:
57%
De ha nem üti meg magát, akkor miért baj, ha játszik?
2021. aug. 16. 11:42
 24/32 anonim ***** válasza:
61%
Mert sokszor megüti magát. Van hogy fejjel előre akar lecsúszni👌 aztán meg vígasztalhatom 10 percig mert sír, meg itt púpos, ott vérzik. Jobb mindenkinek ha délután főzök.
2021. aug. 16. 11:48
 25/32 anonim ***** válasza:
72%

"Azok a nők akik befogják a férjüket,nincsenek rá tekintettel,valamint ülő munkkát csinál a férjuk és jo nagy papucs is!"

Hát 5 év kő kemény egyetem után végezzen is csak ülő munkát, nem ez a papucs definíciója.

De akinek derogált tanulni, viszont kiválóan tudja a másikat szapulni attól nyilván nem lehet elvárni, hogy ezt felfogja. Pont olyan buta vagy, mint amilyennek látszol.

2021. aug. 16. 12:32
 26/32 anonim ***** válasza:
72%

A főzés nálam is égető probléma mióta áll,és jár.Egy percig se tudnék mást csinálni főzés mellett mert azonnal megy matatni.Mondhatom én,hogy nem szabad forró,hiába tudja mi a forró magasról tenni fog rá ameddig egyszer véletlenül meg nem sérül.

Ha a tűzhely mellett állok is hiába próbálom lefoglalni nyomul oda,hogy ő jön gombokat piszkálni.

Be tudom tenni járókába végül is,de amondó vagyok,hogy egyszer meg kell tanulnia,hogy nem szabad.addig meg kopik a szám,hullik a hajam és ismételgetem,hogy húzzá' odébb zaklasd a mosogatógépet.

Csak abban sincs mindig valami amit ki lehet szedni,vagy be lehet rakni,lehet hogy célszerű lenne ilyenkorra igazítani vagy a mosogatógépet vagy a mosógépet,mindkettővel elvan ameddig ki-be pakol..

2021. aug. 16. 14:00
 27/32 anonim ***** válasza:
42%
Miért nem akkor főztök, amikor alszik? Nem kötekedés, de ezt nem próbáltátok még? Délutáni alvása alatt szoktam megfőzni az ebédet. (Előző napit eszik mindig, nem hal bele :D)
2021. aug. 16. 14:11
 28/32 anonim ***** válasza:

27# Mi is másnapos kaját ettünk,mikor a férjem főzött

Tök mindegy volt,nem haltunk bele

Örültem,hogy volt ebéd 😃

2021. aug. 16. 14:14
 29/32 anonim ***** válasza:
57%
27 vagyok, na meg minimum 2 napra főzök. Eddig kijött három napi adag, de úgy elkezdett enni a másfél évesem hogy már csak két napra elég :D
2021. aug. 16. 14:17
 30/32 anonim ***** válasza:
#27 Nekem a nappaliban alszanak, így takarítás, főzés azidő alatt kizárva.
2021. aug. 16. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!