Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hónapos a kislányom és...

1 hónapos a kislányom és nagyon agresszíven jön elő a koszmó a fején és a szemöldökén. Mi vált be nektek a legjobban?

Figyelt kérdés
Babé sampont használtam a nagylányomnál, de legalább 3 hónapig kapargattam, mire lejött. Olajjal kentem be előtte, aztán sampon. Most vettem egy Frezyderm nevű olajat, szintén koszmóra,de 3. napja sem puhítja fel. Kapargatni nem szeretném, mert kipirosodik a kis fehér bőre.Rajta hagyom majdnem egész nap a kis bőrén.Remélem ezzel nem ártok?
2010. aug. 29. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:
a nagylányomnál nekünk is a babe vált be hónapok múlva, még 4-5 hónapos képeken is látszik a homlokán (nekünk ennyire elterjedt). A pici lányomnál már elejétől ezzel mostam és megfogadtam egy óvodai dadus tanácsát: a hajmosással kezdjem és zuhannyal öblítsem le a fejéről, met ha a gyógyszertári fürdetőt a vízbe teszem és azzal mosom le, akkor az lerakódik és koszmó lesz belőle. Így csinálom a mai napig és a kicsinél semmi koszmó nem volt (már 8 és fél hónapos). De persze az is lehet, hogy nála amúgy sem lett volna...ezt nem tudom, mindenesetre mi így most megúsztuk.
2010. aug. 29. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát nálunk pedig érdekes volt, mert a lányomnak is volt a homlokán is és a feje tetején is. Olvastam mindenféle praktikát, de nekem az vált be, hogy éppen a gyógyszertári fürdetővel, (amit egyébként testápolónak is használok még mindig) kentem be a koszmós területet délután, és este a fürdetésnél lemostam. 2-3 napig tartott. Aztán még egyszer visszajött, ugyanezt csináltam azóta sem volt. Most már 6 hónapos.
2010. aug. 29. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Babé koszmó elleni sampon. Fürdés előtt benedvesítem a feje búbját (ahol van koszmó)és belemaszírozok egy kis sampont. Hagyom pár percig majd fürdés közben lemosom. Nekünk bejön. Mikor makacs volt a kis hajkeféjével kefélgettem ki óvatosan.
2010. aug. 29. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!